Rică Răducanu, internat cu COVID-19. Care este starea de sănătate a fostului portar

Rică Răducanu, internat cu COVID-19. Care este starea de sănătate a fostului portar
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Se pare că pandemia de coronavirus a mai făcut o victimă. Celebrul portar, Rică Răducanu a fost diagnosticat cu temutul virus. Tot ce sperăm este să treacă cu bine de acest episod, având în vedere și vârsta acestuia, care este trecutăa de prima tinerețe.

Atât fostul portar Rică Răducanu, cât și soția acestuia, au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Starea celor doi s-a agravat și au fost duși la spital de urgență.

 

Potrivit unui anunț al clubului Rapid, fostul mare fotbalist este internat în spital împreună cu soția lui.

Suntem lângă legenda noastră Rică Răducanu, cel care este internat în spital alături de soția sa, ambii având Covid-19”, a transmis clubul pe pagina de Facebook.

giuleştean.

Ce a declarat Rica Răducanu

“Eu nu sunt chiar periculos, dar nevasta-mea e mai rău. Nu știu de unde a apărut boala, ea a fost de mai mult timp bolnavă și mi-am făcut și eu testul.

M-au găsit și pe mine pozitiv. Nevastă-mea e de vineri la spital, iar eu am făcut testul vineri. Eram acasă, dar până la urmă amândoi am fost internați. Soția e mai rău, a avut frisoane, eu nu am probleme, nu tușesc. Ea are nevoie de oxigen. 

Abia aștept să facem un șpriț. Am niște oameni care muncesc, săracii, zici că sunt cosmonauți (n.r. cadrele medicale de la spital)” – Rică Răducanu, la ProTV.

În vârstă de 74 de ani, Rică Răducanu sau Necula Răducanu, după numele său adevărat a evoluat de 61 de ori în echipa naţională, transmite News.ro. Fostul internaţional şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Rapid, loc în care a srtălucit. El a mai evoluat la Sportul Studenţesc, Steaua, FCM Reşiţa şi FC Baia Mare.

 

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!