Revenire spectaculoasă în UFC! S-a decis următorul meci al lui McGregor

  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Revenirea lui Conor McGregor va crea o adevărată isterie în grupul iubitoriul de arte marțiale mixte. Acesta a declarat de curând că a semnat un nou contract pentru a intra în ring alături de vechi adversar. Irlandezul de 32 de ani s-a retras de trei ori de-a lungul carierei, în 2016, 2019 și iunie 2020. 

Meciul revanșă împotriva lui Dustin Poirier, va avea loc în ianuarie

După ce a declarat că se retrage definitiv din acest sport, se pare că acesta a dorit să îi ofere un meci revanșă lui Dustin Poirier. Ultimul meci dintre cei doi a avut loc în decembrie 2014, meci în care Conor McGregor  a reușit să îl învingă pe american printr-un knock out tehnic într-un timp foarte scurt, nici două minute. Semnarea contractului a făcut posibil acest meci pe 23 ianuarie, în Emiratele Arabe Unite, la Abu Dhabi. Firește că locul în care se va desfășura lupta a reprezentat și o considerabilă sumă de bani pentru starul din UFC.

Început de an furtunos: Conor McGregor – Dustin Poirier, pe 23 ianuarie 2021

Meciul vine după o pauză de aproape un an pentru McGregor, ultima oară învingându-l pe un alt american, Donald Cerrone, în 40 de secunde, la categoria semimijlocie. Este de asemenea singurul luptător din istoria UFC care a fost simultan campion mondial la două categorii de greutate: pană și ușoară.

Conor McGregor este cel mai bine plătit luptător din UFC. La disputa istorică împotriva lui Khabib Nurmagomedov, doar bursa de meci a lui McGregor a fost de 4,5 milioane de euro, însă starul irlandez a spus că a câștigat în total peste 45 de milioane, cu tot cu drepturile de imagine, procente din pay-per-view și alte venituri.

În lupta cu Khabib Nurmagovedov, starul irlandez nu a avut vreo șansă, fiind învins categoric de către Khabib după ce a fost făcut să renunțe.

McGregor are 22 de victorii, dintre care 19 obținute înainte de limită și 4 înfrângeri în artele marțiale mixte.

Dustin Poirier (31 de ani) are 26 de victorii și 6 înfrângeri.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!