Reghecampf la Craiova? Reacția antrenorului la revenirea în țară

Reghecampf la Craiova? Reacția antrenorului la revenirea în țară
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Laurențiu Reghecampf a revenit în România în cursul zilei de joi, 14 ianuarie, chiar în perioada în care se vehiculează că Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, îl vrea pe banca tehnică a oltenilor.

Fostul antrenor de la FCSB, Laurențiu Reghecampf s-a întors joi în țară. Antrenorul român s-a sincronizat cu perioada în care se speculează că patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru ar fi interesat de serviciile acestuia pe banca echipei din Bănie.

Chiar dacă Laurențiu Reghecampf a reziliat contactul cu Al Wasl în octombrie 2020, acesta a considerat că are nevoie de o vacanță prelungită alături de familie. Antrenorul a rămas încă trei luni în luxosul Dubai pentru o îcărcare a bateriilor.

Reghe” a petrecut revelionul în Dubai și a refuzat să faca vreo declarație după ce a aterizat pe pământ românesc.Reacția lui Reghecampf când a fost întrebat de Craiova

Fostul antrenor de la Al Wasl se află pe lista lui Mihai Rotaru pentru a-l înlocui pe Corneliu Papură, la fel ca Marius Șumudică, iar antrenorul care ultima dată a pregătit-o pe Al Wasl a oferit cu un zâmbet la întrebarea Vă grăbiți spre Craiova?”.

Laurențiu Reghecampf s-a îndreptat rapid către mașina care îl aștepta în parcarea de la „Aeroportul Internațional Henri Coandă”, iar acesta era urmat de Anamaria Prodan și Laurențiu Jr.

Laurențiu Reghecampf e liber de contract din octombrie 2020

Laurențiu Reghecampf și-a reziliat contractul cu Al Wasl pe 18 octombrie, după ce a stat pe banca arabilor la 39 de meciuri. Pe parcursul carierei, antrenorul român a mai pregătit echipe precum Al Wahda FC, FCSB, Litex Lovech, Hilal, Concordia Chiajna, FC Snagov, FC U Craiova, FC Snagov și Gloria Bistrița.

Pe parcursul carierei, Laurențiu Reghecampf a câștigat trei trofee, toate trei cu FCSB: 2 titluri în Liga 1 (2012 – 2013 și 2013 – 2014) și o Supercupă a României (2013 – 2014).

 

Planuri de vacanță

Laurențiu Reghecampf pare că se gândește mai mult la vacanță, decât la revenirea în fotbal. Potrivit as.ro, antrenorul intenționează să plece în SUA alături de familie.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!