Real Madrid “îngenuncheată” de o echipă din Liga a 3-a și eliminată din Cupa Regelui!

Real Madrid “îngenuncheată” de o echipă din Liga a 3-a și eliminată din Cupa Regelui!
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Real Madrid este de nerecunoscut după eliminarea din Cupa Regelui. Formația lui Zinedine Zidane a pierdul în fața unei echipe din Liga a 3-a, în ciuda faptului că rivala Barcelonei a avut de partea ei superioritatea numerică.

Partida s-a terminat 2 la 1 pentru echipa adversă.

Miliato a deschis scorul pentru Real Madrid în minutul 45, dar Alcoyano a egalat prin Solbes, în minutul 80, iar partida a mers în prelungiri. Duelul din 16-imi a fost decis în minutul 115, când Casanova a înscris pe contraatac și a semnat eliminarea Realului.

 

Real Madrid, eliminată din Cupa Regelui

Alcoyano a evoluat în inferioritate numerică în ultimele zece minute, după ce Ramon Lopez a fost eliminat în minutul 110.

Atletico Madrid a trecut și ea printr-o eliminare asemănătoare, fiind învinsă de Cultural Leonesa, formație aflată de asemenea în Liga 3.

Declarațiile lui Zinedine Zidane după meciul dezastruos

”Adevărul este că am încercat. Jucătorii au dat totul pe teren, am avut destule ocazii să marcăm al doilea gol dar când nu marchezi asta se întâmpla… a venit golul de 1-1. Este un moment dificil, ar fi trebuit să jucăm mai bine, dar jucătorii au dat totul.

Eu sunt antrenorul, responsabilitatea este a mea, mi-o asum, ca întotdeauna. Dacă am fi înscris al doilea gol, era alt meci. Așa este fotbalul. Portarul a avut două, trei intervenții decisive. Al doilea gol nu a vrut pur și simplu să vină”, a spus Zidane.

”Acesta este cuvântul folosit de voi, rușine. Nu este cuvântul folosit de mine. Așa este fotbalul, este dificil. În mod normal, jucăm cu o echipă din Liga a 3-a, ar fi trebuit să câștigăm, dar nu a fost așa. Dar nu este o rușine, nici vorbă!

Acest gen de lucruri se întâmplă, trebuie să ți le asumi, eu mi le asum în totalitate. Vom continua să muncim. Nu o vom lua razna de la un singur rezultat”, a mai precizat antrenorul lui Real Madrid.

 

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!