Răzvan Lucescu a intrat în top alături de Guardiola și Mourinho!

Răzvan Lucescu a intrat în top alături de Guardiola și Mourinho!
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Răzvan Lucescu a intrat în top alături Guardiola și Mourinho! Tehnicianul român a reușit o nouă performanță în campionat din Arabia Saudită.

Răzvan Lucescu a reușit tripla în acest sezon în Arabia Saudită.

Echipa sa, Al Hilal, a cucerit titlul, Cupa Regelui și trofeul Ligii Campionilor Asiei, iar antrenorul a obținut astfel accesul într-un top select.

Răzvan Lucescu a ajuns în clasamentul tehnicienilor care au reușit tripla într-un sezon, fiind, printre alții, alături de Pep Guardiola sau Jose Mourinho. Românul s-a declarat extrem de încantat de faptul că a reușit un sezon atât de bun:

„Sunt extrem de mândru. Am făcut istorie. Nimeni în Arabia Saudită nu a făcut așa ceva. Chiar în lume, puțini au câștigat trei trofee precum cele obținute de noi. Titlul, Champions și Cupa. Mourinho cu Inter, Guardiola cu Barcelona, Bayern și cred că Ghangzou cu Lippi”, a declarat Răzvan Lucescu.

Tehnicianul roman in varsta de 51 de ani este pe banca lui Al Hilal din vara anului 2019, adunand in Arabia Saudita 41 de victorii, 10 remize si doar 6 infrangeri:

„Sunt mulțumit, sunt împlinit. A fost un sezon lung, din cauza pandemiei, dar vine ca un premiu final pentru devotament, atitudine, muncă. Mă simt bine aici, am creat un grup frumos, soția, Ana, mi-a fost alături foarte mult timp, astfel că sunt împlinit. Ne-am redescoperit cu ocazia coronavirusului, am încercat să ne imaginăm că a fost o vacanță, ca să ne păstrăm mintea limpede. Am stat, am citit, am făcut un soi de sport, așa cum am putut, apoi, când am revenit la muncă, am pus pasiune și a ieșit bine. Acum, am sentimentul muncii făcute bine. De mâine, de poimâine, deja va trece euforia și va trebui pregătită etapa viitoare, fiindcă întotdeauna sunt noi obiective de atins. Trebuie să menții nivelul și ți se cer doar performanțe”, a punctat Răzvan Lucescu.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!