Război total! Schimb dur de replici între Anamaria Prodan și Gigi Becali

Război total! Schimb dur de replici între Anamaria Prodan și Gigi Becali

S-a rupt lanțul de iubire dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali. Totul a pornit de la transferul lui Dennis Man.

Transferul lui Dennis Man la Parma a stârnit un adevărat război între Anamaria Prodan și Gigi Becali. După ce patronul FCSB a declarat că a reușit să ajungă la înțelegere cu clubul italian trecând peste negocierile inițiale anunțate de Prodan, împunsăturile declarative ale celor doi au escaladat la un scandal de proporții.

Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Becali

După ce anteior, Anamaria Prodan îi mulțumea public lui Becali pentru ajutorul oferit, acum impresara și-a schimbat discursul la 180 de grade.

„Sunt foarte dezamăgită și am un gust amar. Ceea ce mi-au spus anumiți oameni s-a adeverit. Îmi amintesc când îi luam apărarea lui Gigi Becali, că este un om corect. Dar ceea ce a facut Gigi Becali arată ca este un om mic”, a decalarat Anamaria Prodan pentru PRO X.

Declarația face referire la aluziile latifundiarului din Pipera cum că implicarea femeii de afaceri în transferul lui Man mai mult a încurcat procesul și că a fost nevoit să apeleze la vărul Giovanni și la relațiile acestuia pentru a ajunge la un acord cu italienii de la Parma.

Prodan a ținut să precizeze că nu are nimic să își reproșeze din negocierile pentru Man și a povestit că familia ei l-a susținut pe Gigi Becali și a avut grijă de FCSB când acesta a fost închis.

”Poate nimeni nu a știut că, atunci când era la pușcărie, eu și soțul meu am făcut tot ce am putut să nu se aleagă praful de echipă, la ce specimene erau acolo… I-am vandut jucători pe milioane de euro. Eu, pentru Gigi Becali, am fost atât de corectă încât sunt mândră pentru ceea ce am făcut. Am înțeles că l-a băgat pe Giovanni Becali din disperare, ca să nu își atribuie Anamaria Prodan acest transfer”, a subliniat Anamaria Prodan.

Becali rupe orice legătură

De partea celalaltă, Gigi Becali a fost și mai dur cu privire la relațiile cu Anamaria Prodan.

”Nu vorbesc despre Anamaria, nici nu o să mai vorbesc în viața mea. Ce spune ea cu familia nu e adevărat, o lăsăm în pace. Eu nu discut în viața mea cu femei. Am vorbit cu ea pentru că îl respectam pe Reghe, am lucrat cu el, am zis că e nevasta omului. Am primit oferta de la Ana, trebuie să îi pronunț numele acum, dar nu o voi mai face. Nu va mai exista niciodată în viața mea să mai vorbesc cu doamna Anamaria Reghecampf! Niciodată în viața mea! Dacă o văd, o salut, dar să mai discut cu ea, niciodată în viața mea. Nu sunt obligat să discut cu femei”, a declarat Becali pentru PRO X.

La rândul său, Anamaria Prodan a replicat că este de acord ca Becali să nu mai vorbească vreodată de familia ei.

”Laurențiu i-a dat un mesaj lui Gigi Becali, i-a explicat absolut tot, și l-a rugat să uite, să nu mai vorbească de familia noastră niciodată”, a declarat Anamaria Prodan pentru AntenaSport.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!