Răspunsul lui Ilie Năstase pentru gurile rele care au spus că este în faliment! “Să punem fiecare ce avem pe masă!”

Răspunsul lui Ilie Năstase pentru gurile rele care au spus că este în faliment! “Să punem fiecare ce avem pe masă!”
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Ilie Năstase nu a întârziat să reacționeze cârcotașilor care au spus că este în pragul falimentului. Fostul tenismen român a dat imediat replica care le-a închis gura celor care au lansat zvonul. Năstase a mărturisit că este dezamăgit de felul în care este tratat în propria țară.

Răspunsul lui “Nasty” a închis imediat gura cârcotașilor. Fostul lidet ATP a spus cu lejeritate că are o situație materială care îi permite să trăiască fără griji în orice țară s-ar duce.

La cei 74 de ani, Ilie Năstase se ține incredibil de bine, atât material, cât și fizic.

Năstase a câștigat peste 2 milioane de dolari doar din premiile de la turnee și are în continuare contracte de imagine importante, cu Adidas și Hublot! Cu toate acestea, Newsweek a scris că Ilie Năstase s-ar afla în pragul falimentului din cauza afacerilor sale neprofitabile.

„Să punem fiecare ce avem pe masă!”- Ilie Năstase

Ilie Năstase a înlăturat zvonurile că ar avea probleme financiare: „Cum adică nu mai am bani? Că merg pe jos? Merg pe jos că nu mai am carnet. Numai proștii spun asta, dar lor nu le dau răspuns, le răspund numai deștepților. Să mă duc la bancă să le arăt contul să vadă câți bani am? De unde au mai scos și asta ?

Dacă vor să ne întâlnim, venim fiecare și punem ce avem pe masă. Eu de foame nu mor! România e singura țară în care mă simt sărac! Când mă duc la Paris mă simt bogat. Am de toate! Mă pot duce să mănânc unde vreau, pot sta la cel mai bun hotel. În România, nu! Că în România fiecare își dă cu părerea”, a declarat campionul de la Roland Garros și US Open într-un interviu pentru ProSport.

Pentru primul turneu de Mare Şlem câştigat, US Open 1972, Ilie Năstase a fost recompensat cu un premiu în valoare de 25.000 de dolari. Calculând inflația, suma încasată de Ilie Năstase la Flushing Meadows ar reprezenta 150.000 de dolari în vremurile noastre.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!