Rând pe rând, cluburile de fotbal aduc un omagiu. Napoli, în doliu

Rând pe rând, cluburile de fotbal aduc un omagiu. Napoli, în doliu
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Rând pe rând, cluburile de fotbal aduc un omagiu lui Diego Maradona. Cele mai afectate sunt însă cluburile la care Maradona a evoluat. Un bun exemplu este clubul italian, Napoli. În semn de respect și considerație, pagina oficială de facebook a clubului, a schimbat poza de profil cu una neagră.

Ce au postat cluburile pentru care a evoluat și a făcut istorie

Clubul Napoli, pentru care Maradona a scris istorie la propiu, câștigând două titluri în Serie A și o Cupă UEFA, a postat un mesaj emoționant, nu înainte ca sigla de pe pagina oficială de Facebook a clubului să fie schimbată cu una neagră:

”Toată lumea așteaptă cuvintele noastre. Dar ce cuvinte putem folosi pentru durerea pe care o trăim? Acum este timpul pentru lacrimi. Apoi va fi momentul pentru cuvinte”, au scris italienii.

Nici cei de la Barcelona, clubul de la care Maradona a ajuns la Napoli, nu au rămas indiferenți și au postat o poză cu fostul mare fotbalist argentinian în tricoul blaugrana: ”Mulțumim pentru tot, Diego”, au scris cei de la Barcelona.

Tot fără cuvinte au rămas și cei de la Boca Juniors, club de la care Maradona a ajuns în Europa și la care acesta și-a încheiat cariera:”Mulțumiri eterne eternului Diego”.

Și alte cluburi din Europa și-au arătat la rândul lor, regretul. Echipe de club, indiferent dacă Maradona a evoluat sau nu pentru ele sau împotrivă, și-au dedicat o parte din timpul lor pentru a-l omagia pe unul din cei mai buni fotbaliști din lume.

Un amanunt mai putin cunoscut din cariera lui Maradona este ca in 1978 a fost foarte aproape de a semna cu Sheffield United. Transferul a picat in cele din urma pentru ca oficialii englezilor nu au fost de acord sa plateasca mai mult de 200.000 de lire sterline.

Acum, clubul englez a reactionat la vestea decesului lui Maradona.

 

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!