Radu Drăgușin, pariul lui Andreea Prilo la Juventus? Nou contract profesionist

Radu Drăgușin, pariul lui Andreea Prilo la Juventus? Nou contract profesionist

Radu Drăgușin, pariul lui Andreea Prilo la Juventus? Nou contract profesionist.

Relația dintre Pirlo și Drăgușin

Tânărul fundaș român, aflat la Juventus din 2018, atunci când avea 16 ani, a impresionant prin fizicul său și determinarea de care dă dovadă la antrenamente. A fost răsplătit în acest sezon, atunci când a debutat împotriva lui Dinamo Kiev în Liga Campionilor, cât și în Serie A, intrând în teren într-un meci împotriva celor de la Genoa.

Până să debuteze pentru echipa mare a lui Juventus, Radu Drăgușin a evoluat pe rând la echipele U17, U19 și U23 ale torinezilor.

În urma unui interviu realizat de Digi Sport cu Luca Bianchin, jurnalist de la Gazzetta dello Sport, aflăm noi detalii despre relația dintre antrenorul echipei campioane, Andeea Pirlo, cu tânărul jucător român, Radu Drăgușin:

“Nu știu dacă Drăgușin și Pirlo au o relație specială. Este însă clar că Pirlo și conducerea lui Juventus îl privesc pe Drăgușin drept unul dintre cei mai talentați jucători din Academie. Drăgușin este apreciat la Juventus, se antrenează cu prima echipa, clubul are un plan pentru el. Era normal ca într-un anumit moment să primească câteva minute în echipa mare. Microbiștii din Italia au început să se intereseze de el, care sunt calitățile lui, dar este prea devreme de spus dacă poate evolua acum în Serie A. Mai are de muncit”, a spus Luca Bianchin, pentru Digi Sport.

Radu Drăgușin, săptămână decisivă pentru cariera sa!

Deși s-a scris că Drăgușin ar fi pe lista nemților de la RB Leipzig, apărătorul crescut la Regal București intenționează să-i ofere prioritate lui Juventus, club cu care mai are contract doar până la finalul acestui sezon.

Pentru a nu risca să-l piardă gratis pe Radu Drăgușin, Juventus ar fi programat deja o ședință cu reprezentanții lui, săptămâna viitoare, când îi va propune un nou contract, de această dată unul de profesionist, precum și un salariu îmbunătățit, scriu italienii de la TUTTOmercatoWEB.com.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!