Promisiunea lui Ianis Hagi, după calificarea la EURO 2021

Promisiunea lui Ianis Hagi, după calificarea la EURO 2021

Echipa de tineret a României s-a calificat în această seară la EURO 2021. Ianis Hagi a făcut o promisiune fanilor imediat după fluierul final al meciului care asigură calificarea la Campionatul European de Fotbal U21.

”Le promit fanilor că vom da 100%, așa cum am făcut-o și campania trecută. Pentru tricou, pentru ei, pentru familiile noastre. Dacă vor fi alături de noi, vor fi fericiți. Avem echipă bună, generație bună, am demonstrat-o de fiecare dată”, a transmis Ianis Hagi la ProX.

Ianis Hagi a recunoscut că a fost un meci cu emoții, mai ales că cei care au deschis scorul au fost adversarii, iar România avea nevoie de cel puțin un scor egal.

”Au fost emoții, e imposibil să nu ai, dar contează cum le gestionezi, noi am făcut-o bine. Chiar dacă ne-au condus 1-0, noi am dominat meciul. Știam că vom marca, știam că egalul este suficient”, a spus Ianis.

România se califică pentru a doua oară consecutiv la Campionatul European de fotbal U21, iar această reușită reprezintă un motiv de mândrie pentru toți tinerii jucători.

”Am făcut istorie, nu cred că s-a mai întâmplat ca naționala de tineret să se califice la două turnee finale consecutive. Am făcut o întreagă țară mândră. E un moment frumos din cariera mea, sunt mândru că port banderola și tricoul cu numărul 10”, a mai spus Ianis Hagi.

Distribuie:

Citeste si:

  • Fotbalistul român care a neutralizat jocul lui Maradona la Mondialul d...
  • Mesajul lui Guardiola pentru starul Diego Maradona...
  • Incredibil! Mesajul ales de Diego Maradona în timpul vieții pentru pia...
  • Attachment

    Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!