Proiect de lege care va schimba radical semnificația fotbalului. Anunțul a fost făcut

Proiect de lege care va schimba radical semnificația fotbalului. Anunțul a fost făcut
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Proiect de lege care va schimba radical semnificația sportului în următorii ani. A fost făcut public în urma unui anunț. Ce schimbări prevede și cine este inițiatorul său.

Ziua de naștere a lui Maradona, șanse să devină Ziua Națională a Fotbalului

Președintele partidului Justicialista din Argentina, deputat național Jose Luis Gioja, va prezenta un nou proiect de lege prin care dorește să îl omagieze pe marele Diego Maradona.

Omul politic prezintă azi un proiect de lege pentru ca data zilei de naștere a lui Diego Armando Maradona, 30 noiembrie, să fie declarată Ziua Națională a Fotbalului

„Multumesc Diego ca ai dat atatea bucurii argentinienilor! Multumesc ca ai sprijinit vesnic pe cei mai umili! Cel mai mare pentru totdeauna!”, a declarat deputatul.

Și Ilie Năstase s-a arătat afectat de vestea tragică primită ieri

Fostul mare campion din tenis a rememorat momentul în care l-a cunoscut pe Maradona și a dezvăluit că El Pibe D’Oro era un mare fan al „sportului alb”.

Fostul mare tenismen a vorbit și despre modul în care l-a perceput pe Diego Maradona atunci când acesta juca fotbal. Ilie Năstase susține că nu crede că sunt necesare comparaițiile cu Pele, Cruyff, Cristiano Ronaldo sau Messi:

„Cum naiba să nu îmi placă de el!? Dar părerile astea, cu care a fost cel mai bun nu îşi au rostul. Fiecare a fost cel mai bun în perioada lui. Cruyff a fost cel mai bun în perioada lui, Maradona, Pele la fel, fiecare în perioada lui. Aşa este şi acum, cu Ronaldo şi Messi şi tot aşa. Dar nu trebuie să îi comparăm! Maradona a fost special, pe timpul ăla nu se atingea nimeni de el, nu avea concurenţă, era unic. Trecea ca prin brânză prin toţi jucătorii. Să ne uităm la meciul cu Anglia (n.r. – Maradona a purtat Argentina spre victorie, scor 2-1 în sferturile Mondialului din Mexic) şi nu mai trebuie să ne uităm la nimic altceva”, a mai spus Năstase.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!