Probleme pentru naționala României înainte de Europeanul de handbal

Probleme pentru naționala României înainte de Europeanul de handbal

Probleme pentru naționala României înainte de Europeanul de handbal feminin. Antrenorii Bogdan Burcea și Robert Licu sunt obligați să-și reconfigureze planul pentru turneul final care debutează peste câteva zile.

Crina Pintea a fost depistată pozitiv cu coronavirus și ratează competiția din Danemarca!

Se pare că nu doar pivotul de la CSM București a fost depistată pozitiv, ci și cei doi maseuri ai primei reprezentative, Claudiu Mărășteanu și Cristinel Gâgiu. Pintea și cei doi oameni din staff au intrat în contact cu celelalte membre ale lotului tricolor.

Crisitina Neagu și colegele ei au programată plecarea spre Danemarca mâine:

„Tot ce îmi doresc este să fim noi sănătoase, îmi doresc oarecum să ne ocolească toată nebunia asta și să putem fi apte pentru joc”, spunea, în urmă cu două zile, Crina Pintea, componentă a echipei naționale feminine de handbal a României.

Naționala României de Handbal va juca la Kolding

Primul meci al„tricolorelor” va fi la 3 decembrie, împotriva Germaniei, la 5 decembrie urmează disputa contra Poloniei, iar apoi, cel cu Norvegia, ultimul din grupă, la 7 decembrie. Herning va găzdui echipele A (Franța, Danemarca, Muntenegru, Slovenia) și grupa B (Rusia, Suedia, Spania și Republica Cehă). Kolding va găzdui echipele grupei C (Olanda, Ungaria, Serbia și Croația) și grupei D (România, Norvegia, Germania și Polonia).

Campionatul European din Danemarca se va desfășura în perioada 3-20 decembrie cu 16 națiuni la start.

 Guvernul danez a dat undă verde pentru organizarea întregului turneu final în perioada 3-20 decembrie

Decizia a venit cu 10 zile înaintea startului oficial. România va debuta pe 3 decembrie, într-o partidă cu Germania, în cadrul Grupei D. Următoarele adversare ale tricolorelor vor fi Polonia și Norvegia.

Undă verde pentru Euro 2020, jocurile se dispută la Herning și Kolding

La o săptămână după ce Norvegia s-a retras ca țară-gazdă la Euro 2020, acum a devenit o certitudine că Danemarca va găzdui întreg turneul final. Autoritățile daneze au întârziat răspunsul, dacă acceptă să preia toată competiția, astfel că au existat foarte multe temeri în ultimele zile, conformă cărora turneul final ar putea fi anulat! Ministerul Culturii a dat azi însă undă verde pentru ca Danemarca să invite cele 16 națiuni la competiție. Jocurile se vor desfășura la Herning și Kolding.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!