Pistă de atletism deschisă pentru publicul larg

Pistă de atletism deschisă pentru publicul larg

Pista de atletism de pe stadionul Cluj Arena se redeschide, după două luni de suspendare a tuturor activităților sportive.

Pista de atletism va fi deschisă și pentru publicul larg, dar cu respectarea unor reguli stricte:

  • maximum 40 de persoane în același timp pe pistă
  • acces doar pe bază de programare
  • la intrare, fiecărei persoane i se va lua temperatura
  • tabel cu datele personale ale celor care intră în arenă, pentru anchetă epidemiologică în cazul unui caz de infecție cu SARS-COV2.

Pista de atletism va fi deschisă pentru activități sportive individuale sau în grupuri de maximum 3 persoane, potrivit celor mai recente reglementări în domeniu publicate de Ministerul Tineretului și Sportului.

Distribuie:

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!