Patronul fostei campioane, internat la ATI! Care sunt șansele investitorului român

Patronul fostei campioane, internat la ATI! Care sunt șansele investitorului român
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Patronul fostei campioane, internat la ATI! Care sunt șansele investitorului român și ce declară medicii.

Ioan Niculae (66 de ani) este internat la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Capitală, la secția ATI

Finanțatorul și soția lui au fost infectați cu COVID la începutul lunii noiembrie. Astra Giurgiu s-a confruntat cu un adevărat focar de COVID-19, iar la finalul lui octombrie, 27 de fotbaliști de la prima și a doua echipă erau infectați.

Ioan Niculae a mers la spital singur în urmă cu două zile pentru a se afla sub supraveghere medicală, iar acum a fost pus pe aparat de oxigen, deoarece starea sa s-a înrăutățit.

Ioan Niculae este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, dar averea lui a scăzut considerabil în ultimii ani, de la 1,7 miliarde de euro la 700 de milioane de euro.

Medicii sunt rezervați în privința sa

Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire pe care le are Ioan Niculae, om de afaceri care în iulie a împlinit 66 de ani.

“Este în stare critică, pe aparate, la Terapie Intensivă. A contractat o formă severă a virusului, care, practic, l-a doborât”, au precizat medicii.

Focar de Covid-19 la echipa de fotbal pe care o deține

Ioan Niculae este și patronul Astrei Giurgiu, echipă unde există un adevărat focar de coronavirus, după cu anunța, pe 17 noiembrie, Bogdan Mara, directorul sportiv. “Tot managementul Astrei pozitiv. A terminat Dani Coman, a luat patronul, nevasta și acum și eu. Am vorbit între noi să luăm anticorpi”, preciza Bogdan Mara în urmp cu doar câteva zile.

Ioan Niculae a înființat compania Interagro în 1994 împreună cu un partener britanic. Interagro este unul dintre cele mai mari grupuri cu capital românesc. În 2016 grupul avea o cifră de afaceri de 17.487.322 de lei și 53 de salariați, potrivit ultimelor date de pe furnizate de Ministerul de Finanțe. O mare parte din averea lui Niculae este datorată agriculturii, unde ajunsese la un moment dat să exploateze prin Interagro peste 50.000 de hectare de teren agricol, apoi a scăzut la 5.000 de hectare, în 2019.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!