Patinoarul Ţiriac s-a redeschis

Patinoarul Ţiriac s-a redeschis

Patinoarul Ţiriac s-a redeschis de joi, 25 iunie, cu respectarea strictă a reglementărilor impuse de autorităţi privind activităţile în bazele sportive, informează un comunicat de presă remis Agerpres.

”Prin urmare, începând de azi au fost reluate antrenamentele pentru cluburile de hochei, inclusiv cele ale echipelor susţinute de Fundaţia Ţiriac. De asemenea, începând de luni, 29 iunie, cluburile de patinaj artistic îşi vor relua antrenamentele de performanţă în cadrul Patinoarului Ţiriac. Tot de luni se vor organiza şi cursurile de iniţiere în patinaj pentru copii”, se arată în comunicat.

Printre primii care şi-au reînceput pregătirea fizică în cadrul patinoarului au fost jucătorii din echipele de hochei susţinute de Fundaţia Ţiriac.

”Am reluat astăzi antrenamentele, spre bucuria copiilor care erau entuziasmaţi şi nerăbdători să revină la patinoar. Jucătorii au demonstrat, ca de fiecare dată, motivaţie şi dorinţă de a învăţa lucruri noi. Ne aşteaptă o perioadă intensă, cu multe antrenamente şi lecţii noi”, a declarat Eduard Pană, director sportiv al Patinoarului Ţiriac.

Conform sursei, toate activităţile sportive vor fi organizate în conformitate cu reglementările în vigoare adoptate de autorităţi privind măsurile de prevenţie COVID-19 şi cu menţinerea distanţei fizice de minimum 2 m între oricare două persoane şi asigurarea unui spaţiu de minimum 7 mp/persoană.

Distribuie:

Attachment

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!