Omagiu adus de Napoli în memoria lui Diego Maradona

Omagiu adus de Napoli în memoria lui Diego Maradona
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Președintele celor de la Napoli a spus că arena San Paolo s-ar putea numi ”Diego Maradona”. Fostul fotbalist a murit la 60 de ani. Mai întâi anunțul a fost făcut de jurnaliștii din Argentina, iar apoi a ajuns și în presa sportivă de pe continentul european. 

 

Mai apoi, avocatul argentinianului, Matias Morla, și purtătorul său de cuvânt, Sebastian Sanchi, au confirmat decesul fostului mare jucător.

La puțin timp după aceea, echipa unde argentinianul a făcut istorie, Napoli, a spus prin intermediul președintelui Aurelio De Laurentis că stadionul San Paolo ar putea să se numească de acum ”Diego Maradona”.

Napoli ar putea schimba numele stadionului

Argentinianul a evoluat pentru echipa din Italia între 1984 și 1991. A înscris 115 goluri în 259 de partide și a cucerit două titluri de campion al Italiei cu Napoli, dar și alte trei trofee.

Diego Armando Maradona a fost foarte iubit de către cei din Napoli, iar vestea referitoare la moartea sa i-a distrus pe fanii echipei. Chiar și așa echipei Napoli i-au adus un omagiu argentinianului și au ieșit pe străzile orașului.

Maradona a încetat din viață astăzi în Argentina din cauza unui stop cardiorespirator. El era în recuperare în casa sa din localitatea Tigre după ce a făcut o operație pe creier în urmă cu trei săptămâni. Fotbalul mondial este în doliu, iar Messi, Ronaldo, Pele sau Gică Popescu și-au exprimat regretele după auzul veștii legată de moartea fostului mare fotbalist.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!