Noi detalii în urma scandalului din Liga a II-a! Acuzații de ambele părți

Noi detalii în urma scandalului din Liga a II-a! Acuzații de ambele părți
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Noi detalii în urma scandalului din Liga a II-a! Acuzații de ambele părți în urma deciziei de amânare a meciului dintre U Cluj și Farul Constanța.

Șase noi cazuri de coronavirus la Farul Constanța, subiect de scandal

După ce au fost descoperite șase noi cazuri de coronavirus la echipa dobrogeană, delegația constănțeană a fost oprită din drumul spre Cluj Napoa, în urma unui apel telefonic al celor de la DSP. Partida programată miercuri de la ora 16:45, riscă să nu se mai desfășoare, iar Farul Constanța are șansa să câștige partida la „masa verde” deoarece meciul U Cluj – Farul a mai fost amânat o dată, iar clujenii au șanse mari să piardă dacă nu se joacă nici miercuri.

Cum se apără Ciprian Marica în urma acuzațiilor

Această situație însă a atras o serie de critici vehemente asupra șefului grupării din Constanța, potrivit cărora totul este doar o înscenare pusă la punct de către Ciprian Marica, împreună cu DSP Constanța:

„Ciprian Marica, patronul FC Farul Constanța, cu complicitatea DSP Constanța, a pus în scenă o piesă de teatru de prost gust, care trădează josnicia, lipsa de caracter, de bun simț, de demnitate și de fair play. Lipsuri de care poate da dovadă numai un om fără principii și valori morale. Este cu atât mai dureros că aceste acuzații sunt la adresa unui om care cândva juca sub culorile Naționalei României și reprezenta România a cărei principii, istorie și valori le sărbătorim azi. Dacă ești prieten cu DSP-ul autohton, scapi de o deplasare grea, cheltuieli, transport, cazare, etc. primești cele 3 puncte și +3 la golaveraj! Regulamente în ton cu mizeria evidentă din fotbalul românesc!
Somăm pe cei menționați în aceste rânduri să iasă în public cu o replică la aceste fapte și acuzații susținute și asumate de noi, PELUZA ȘEPCILE ROȘII. Somăm public FRF și orice altă instituție abilitată, să ia act de cele descrise în text și să acționeze în consecință”, au declarat fanii.

Dacă meciul va fi din nou amânat, conform regulamentului FRF, Farul Constanța urmează să câștige meciul deoarece o partidă se poate amâna o singură dată, iar prima amânare s-a produs din vina clujenilor. Marica a declarat:

„În condiții normale nu as răspunde unui «comunicat» neoficial, neasumat, aruncat așa public. Dar nu trăim vremuri normale, ci de-a dreptul dramatice. Nu pot accepta sa fie pusă sub semnul întrebării o situație de criză profundă. Numai niște idioți și-ar permite să nesocotească sau să comenteze o decizie a unei instituții vitale a statului, DSP, poate cea mai importantă instituție în această perioadă critică!  Mor oameni, stau bolnavii întinși pe holurile spitalelor așteptând o șansă la viață și noi ne permitem să semănăm neîncredere în mințile oamenilor și așa afectați de nesiguranță, de teamă. Păcat!”, a spus Marica.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!