Nerecuperată în totalitate, Simona Halep ia o decizie importantă!

Nerecuperată în totalitate, Simona Halep ia o decizie importantă!

Deşi a demonstrat de nenumărate ori că este o campionă, fiecare accidentare nu face decât să îi îngreuneze munca. Confruntându-se cu probleme în urma accidentării din turul 3 de la Wuhan, Simona a luat o decizie radicală, se întoarce în România!

Câştigătoare în primul tur de la Beijing, împotriva Rebeccăi Peterson, Simona Halep a acuzat dureri de spate imediat după încetarea jocului.

Cu acceleaşi probleme de sănătate, campioana noastră s-a prezentat în al doilea tur la Beijing, insă, de această dată a pierdut în faţa Ekaterina Alexandrova (24 de ani, 39 WTA) cu un scor de 2-6, 3-6.

În timpul meciului cu Alexandrova, Simona a solicitat intervenţia medicului de 2 ori prezentând dureri la spate, dar şi o durere la coastă, lucru ce a determint-o pe aceasta să ia o pauză pentru a-şi reveni. Halep se va întoarce în tară pentru a efectua un RMN.

„Trebuie să merg acasă și să fac un RMN”

„A fost o zi grea. Nu m-am recuperat bine după meciul din primul tur, așa că a fost dificil. Alexandrova a jucat la rândul ei foarte bine și m-a împins la limită. Accidentarea de la Wuhan s-a agravat. Trebuie să merg acasă și să fac un RMN. Am nevoie de o pauză și să urmez un tratament”, a spus Simona după meciul de ieri.

Pe lângă reuşitele de pe plan profesional, menţinerea în turneu avea şi o miză, bonusul de minimum 500.000 de dolari.  Pentru al doilea an consecutiv, românca fortează participarea la aceste două turnee din China, chiar dacă se confruntă cu probleme de sănătate. Dorinţa Simonei era aceea de a lua startul la Wuhan și Beijing pentru a primi, la finalul anului, premiul oferit de WTA, scrie evz.ro.

Tenismena a participat la toate turneele din acest an, Premier Mandatory (4) și Premier (5) şi va fi recompensata în funcţie de locul pe care îl ocupă în clasament.

Distribuie:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!