Napoli a adus omagiul suprem pentru Maradona. Este oficial!

  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

“Napoli este încântată să anunțe că astăzi Consiliul orașului Napoli a decis să redenumească stadionul San Paolo în memoria lui Diego Armando Maradona”, a fost comunicatul scurt al clubului italian.

La scurt timp după anunțul cutremurător cu privire la moartea legendarului Diego Maradona, clubul unde Maradona a făcut istorie a anunţat prin vocea preşedintelui său, Aurelio De Laurentiis că arena San Paolo ar putea în viitorul apropiat să-şi schimbe denumirea în stadionul ”Diego Maradona”.

 

MARADONA, O LEGENDĂ LA NAPOLI

Schimbarea numelui arenei vine ca un omagiu adus regretatul fotbalist argentinian, care a jucat la echipa din Serie A, între 1984-1991. În acest interval a câştigat titlul (1987 şi 1990), Cupa Italiei (1987), Cupa UEFA (1989), Supercupa Italiei (1990).

Fanii lui Napoli au ieșit pe străzi imediat după aflarea veștii decesului lui Maradona. Suporterii echipei pentru care Maradona a scris istorie s-au adunat în preajma picturilor care-l înfățișează pe eroul echipei lor de suflet și l-au omagiat împreună, strigându-i numele în repetate rânduri. Pentru napoletani, Diego Maradona a reprezentat și va rămâne pentru totdeauna o legendă. Napoli a câștigat singurele titluri din istorie pe când Maradona juca pentru ei.

 

Image

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!