Nadia Comăneci, star Netflix

Nadia Comăneci, star Netflix

Netflix a lansat recent un nou film despre echipa de gimnastică a Universității din Oklahoma, iar una dintre vedetele filmului este chiar Nadia Comăneci.

Filmul ”Full Out 2” este bazat pe o poveste reală, respectiv povestea echipei de gimnastică a Universității din Oklahoma care a câștigat de trei ori consecutiv campionatul național.

Filmul urmărește evoluția echipei care trebuie să lupte pentru a-și apăra titlul de campion fără atleta vedetă a echipei, Brenna Dowell, care părăsește echipa pentru a se antrena pentru Olimpiadă.

Mare parte a filmului a fost filmat la Bart Conner Gymnastics Academy din Oklahoma, iar într-o scenă importantă din film fetele din echipa de gimnastică primesc vizita marilor campioni Nadia Comăneci și Bart Conner. Cei doi le oferă tinerelor gimnaste câte sfaturi utile pentru următoarea lor provocare.

Filmul Full Out 2 a fost lansat săptămâna aceasta, exact în perioada în care gimnastele din Oklahoma au suspendate antrenamentele din cauza pandemiei de coronavirus. Filmul este deocamdată disponibil pentru achiziționare și închiriere prin Vimeo.

Filmul va fi curând disponibil și pe iTunes, Amazon și alte platforme de streaming digital, precum și prin Netflix în 60 de țări și 25 de limbi.

Distribuie:

Attachment

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!