Motivul pentru care căpitanul echipei U21 al României nu mai joacă titular

Motivul pentru care căpitanul echipei U21 al României nu mai joacă titular

Motivul pentru care căpitanul echipei U21 al României nu mai joacă titular este unul foarte surprinzător. După ce s-a transferat și a reușit o impresie bună, ultima perioadă nu i-a fost tocmai favorabilă. Motivele explicate de antrenor.

Nu a mai fost folosit de Steven Gerard în ultima perioadă

Rangers a remizat cu Benfica, scor 2-2, în etapa a patra din grupele Europa League, iar Ianis Hagi (22 de ani) a fost doar rezervă în cadrul acestei întâlniri.

În ultimele cinci meciuri ale lui Rangers, în toate competițiile, Ianis Hagi a fost rezervă neutilizată sau introdusă în partea secundă a meciurilor. Steven Gerrard, antrenorul lui Rangers, a explicat care este motivul care stă la baza acestei decizii.

Steven Gerrard a explicat de ce nu mai joacă Ianis Hagi la Rangers

Se pare că motivul pentru care Ianis Hagi nu a prins echipa în ultima perioadă ar fi următorul. Kemar Roofe, atacantul în vârstă de 27 de ani transferat în vara acestui an de la Anderlecht, în schimbul a cinci milioane de euro, și-a intrat în formă și a înscris și cinci goluri în campionat, în cele opt meciuri jucate:

„Roofe e pe val în acest moment. A scăpat de accidentări, se antrenează și repetă jocurile bune. Zâmbește și se bucură de fotbal. A jucat câteva meciuri după ce a avut o serie de accidentări și probabil ca va trebui să-l odihnesc la un punct. Suntem foarte mulțumiți de nivelul la care se află și trebuie să-l ținem sănatos deoarece ne este de mare ajutor pe faza ofensivă”, a declarat Steven Gerrard, antrenorul celor de la Rangers.

Ianis are parte de susținerea tatălui său

În urma unui interviu, Gheorghe Hagi a ținut să ofere explicații despre fiul său, Ianis, și despre evoluțiile acestuia la Rangers.

Un singur gol a marcat Ianis Hagi în cele 13 partide disputate în acest sezon al primei ligi din Scoția, însă tatăl său este de părere că nu este meseria lui să înscrie, ci, spune el, trebuie să își ajute echipa.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!