Moroșanu, bodyguard-ul lui Gigi Becali! Oferta incredibilă a omului de afaceri

Moroșanu, bodyguard-ul lui Gigi Becali! Oferta incredibilă a omului de afaceri

Moroșanu, bodyguard-ul lui Gigi Becali! Oferta incredibilă a omului de afaceri.

Gigi Becali și l-a dorit drept garda de corp!

Într-un interviu acordat celor de la GSP, Cătălin Moroșanu a povestit despre momentul în care, Gigi Becali i-ar fi propus să devină garda sa de corp, și oferta incredibilă în schimbul serviciilor:

„Am primit o ofertă la început de carieră, când stăteam într-un cămin studențesc și ajunsesem pentru prima oară la televizor. M-a sunat consilierul lui Gigi Becali și mi-a zis că Gigi vrea să fiu bodyguard-ul lui. Mi-a zis: «Îți dăm casă, îți dăm mașină, hai la București și lasă tot la Iași! Am stat și m-a gândit foarte mult. Ca să ajungi acolo sus, pe munte, trebuie să mergi pe cărarea aia îngustă, grea. Eu asta am ales. Am rămas alături de mentorul meu, alături de soția mea, care atunci era iubita mea. Am ales acest drum, am ales să stau la mine acasă. Dacă ajungeam atunci la București, cred că mă schimbam foarte mult”, a spus Moroșanu pentru gsp.

Modest precum îl știm din timpul aparițiilor de la TV, Moroșanu a refuzat oferta omului de afaceri, iar viața sa a luat o altă întorsătură.

Și-a făcut debutul în K1 în anul 2007 la competiția de K1 România 2007, luptând împotriva lui Stefan Leko. Ca kickboxer, el a evoluat în promoțiile Local Kombat, SUPERKOMBAT și K-1 și are victorii notabile asupra lui Gary Goodridge, Freddy Kemayo, Stefan Leko, Mighty Mo, Anderson “Braddock” Silva și Paul Slowinski.

Amendă record pentru organizarea unor competiții în plină pandemie!

Sportivul a povestit și despre un episod, ce pare la prima vedere ireal, atunci când a organizat în vară, în București, o competiție de box și kickboxing:

„A fost foarte dificil să organizăm gale în condițiile impuse. Prima a fost pe 5 martie, cu trei zile înainte de starea de urgență, ne-a ajutat Dumnezeu. A doua, cea din București, a fost cea mai grea, în luna august. A fost nevoie de aviz de la DSP, l-am luat. Apoi au venit și mi-au dat o amendă de 30.000 de lei. A venit poliția de secția 14 și a dat amenzi la fiecare sportiv în parte. Nu înțeleg de ce, mai bine mă amendau pe mine. N-am avut nici spectatori, m-a îmbătrânit mult acea gală”, a spus Moroșanu.

Scandalul cu Daniel Ghiță a luat o nouă întorsătură după victoria lui Benny Adegbuyi cu Badr Hari

Pentru anul 2021, Moroșanu își propune un meci cu Errol Zimmerman. Întrebat despre scandalul apărut după victoria lui Benny în fața lui Badr Hari și comentariile negative ale lui Daniel Ghiță, ieșeanul s-a declarat deranjat de această atitudine:

„Când un român susține un străin cu atâta vehemență, tu nu te-ai mira? Oricum, important este faptul că Benny a reușit o victorie istorică, nu comentariile din jurul meciului. Trebuie să ne bucurăm cu toții de acest succes fiindcă s-a auzit de el în toată lumea”, a spus Moroșanu.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!