Mirel Rădoi, mesaj pentru suporterii tricolorilor, de Ziua Națională

Mirel Rădoi, mesaj pentru suporterii tricolorilor, de Ziua Națională
  • Postat de: Iuliana Roca
  • in

Echipa națională de fotbal a României a fost mereu un ambasador al țării noastre și un motiv de mândrie pentru microbiștii români. Selecționerul tricolorilor, Mirel Rădoi, le-a transmis suporterilor un mesaj special de Ziua Națională.

Chiar dacă performanțele echipei naționale de fotbal în preliminariile EURO 2020 nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor microbiștilor, care nici nu au avut acces pe stadioane, din cauza pandemiei, suporterii tricolorilor au fost totodeauna alături de jucătorii români. Chiar și în momentul în care România a ratat calificarea la Campionatul European.

A venit rândul tricolorilor, reprezentați de antrenorul Mirel Rădoi, să fie alături de suporterii români, printr-un mesaj special dedicat acestora, publicat de Federația Română de Fotbal.

”Dragi suporteri, a fost un an greu, dar suntem obișnuiți să luptăm împreună. Vă mulțumim că sunteți alături de noi! La mulți ani, români! La mulți ani, România!”, a transmis Mirel Rădoi de Ziua Națională.

Federația Română de Fotbal a subliniat pe pagina oficială că ”De Ziua Națională, Federația Română de Fotbal și echipele naționale le urează românilor de pretutindeni ”La Mulți Ani!”, multă sănătate și le transmit cele mai bune gânduri.”

Tricolorii au reușit, în urma rezultatelor din noiembrie, un salt de 7 locuri, comparativ cu ierarhia din octombrie 2020, clasându-se astfel pe poziția 37 la nivel mondial. Mai important, au revenit în primele 20 de echipe ale Europei, obținând astfel șansa de a fi în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru Campionatul Mondial. Tragerea la sorți va avea loc în 7 decembrie.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!