Mesajul răvășitor al fotbalistului care a semnat cu Napoli datorită lui Maradona

Mesajul răvășitor al fotbalistului care a semnat cu Napoli datorită lui Maradona
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

A semnat cu Napoli datorită lui Maradona. Iar vestea că regele fotbalului argentinian a încetat din viață l-a cutremurat. Mesajul răvășitor transmis de fotbalistul echipei napoletane.

Atacantul belgian a recunoscut că Diego Maradona a constituit unul dintre motivele pentru care a ales să semneze cu Napoli, iar pentru faptul că l-a depășit pe ”El Pibe d’Oro” în topul golgheterilor all-time ai clubului ”își cere scuze”.

Dries Mertens, reacție emoționantă după decesul lui Diego Maradona

La tine m-am gândit prima dată când am semnat cu Napoli. Să port acest tricou va însemna și mai mult de acum înainte. Napoli a pierdut o parte din suflet. Ai fost și vei fi întotdeauna o sursă de inspirație pentru noi toți.

Dacă numele meu a fost scris vreodată lângă al tău, îmi cer scuze. Nu voi fi niciodată la nivelul tău. Ce ai făcut pentru orașul nostru va rămâne în istorie. A fost o onoare să te întâlnesc. Vei fi întotdeauna idolul meu”, a scris Dries Mertens, pe Instagram.

Dries Mertens l-a depășit pe Diego Maradona în topul celor mai buni marcatori ai lui Napoli în urmă cu un an, după o ”dublă” reușită în meciul cu Genk din Champions League. De atunci, atacantul belgian a ajuns la cota 128 de goluri înscrise pentru clubul italian, peste Marek Hamsik, 121, fiind liderul ierarhiei all-time.

Dries Mertens, fost coechipier cu Mihai Neșu la Utrecht, a fost transferat de Napoli de la gruparea olandeză în 2013, pentru 10.000.000 de euro. În această vară, Mertens și-a prelungit contractul cu echipa italiană pentru încă trei sezoane. Mertens a marcat 90 de goluri de ligă în 226 de meciuri pentru Napoli, cel mai mare număr înregistrat în 2016-17 cu 28 de goluri în 35 de jocuri din Serie A. Napoli este pe locul șase în clasament, cu 12 jocuri rămase.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!