Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep după prima victorie de la Praga

Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep după prima victorie de la Praga

Simona Halep a învins-o pe slovena Polona Hercog și s-a calificat în turul secund de la WTA Praga.

”A fost greu să-mi găsesc pașii, am obosit după primele două seturi, dar e ceva normal. N-am mai jucat un meci oficial de foarte mult timp și mă așteptam să am dificultăți. Sper să mai pot să merg mâine dimineață, sunt foarte obosită și am dureri peste tot. E un lucru normal.”, a declarat Simona Halep pentru Digi Sport, la finalul primului meci de la Praga.

Darren Cahill a urmărit de la mare distanţă, din Australia, meciul jucat de Simona Halep la Praga, după care i-a transmis un mesaj pe Twitter.

“Bine ai revenit, Simo. Ultimul meci jucat a fost pe 22 februarie. A fost 7-6 în setul decisiv. 6 luni mai târziu și lupți cu aceeași ardoare. A fost un efort grozav din partea ta și a lui Arti (n.r. antrenorul Artemon Apostu)”.

 

https://twitter.com/darren_cahill/status/1293194320372101120

Simona Halep va juca astăzi, la dublu, alături de Barbora Strycova împotriva perechii V. Kudermetova / A. Pavlyuchenkova.

”Mă aștept să jucăm relaxate. Chiar am vorbit cu ea și a zis că nici ea nu e în formă maximă. Nici eu nu sunt, dar va fi plăcut”, a spus Simona referitor la meciul de azi.

La simplu, Simona Halep o va înfrunta joi în turul II de la Praga pe cehoaica Barbora Krejcikova (24 de ani, 118 WTA).

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!