Mesaj pentru Ianis Hagi de la Rangers. Ce i-au transmis colegii de la echipa de club, după calificarea României la EURO 2021

Mesaj pentru Ianis Hagi de la Rangers. Ce i-au transmis colegii de la echipa de club, după calificarea României la EURO 2021

Ianis Hagi, căpitanul tricolorilor U21, a primit un mesaj de la colegii de la clubul Rangers la care activează, după calificarea României la EURO 2021.

“Felicitări lui Ianis Hagi, care și-a condus țara către Campionatul European U21. Grozavă realizare, Ianis”, a fost mesajul postat de scoțieni pe pagina oficială de Twitter.

 

Și antrenorul naționalei de tineret, Adrian Mutu, s-a declarat mulțumit de prestația lui Ianis Hagi. Chiar dacă mijlocașul lui Rangers nu a strălucit în meciul cu Danemarca, Mutu l-a lăudat pe decarul echipei.

”Mie mi-a plăcut cum a jucat Ianis, el a făcut ceea ce i-am cerut eu, mai ales tactic. Eu i-am cerut să paseze, să țină mingea la final. Poate nu a făcut spectacol, dar eu sunt foarte mulțumit de el. Ianis face parte dintr-o echipă și și-a îndeplinit sarcinile foarte bine în această seară, sunt foarte mulțumit de el”, a declarat selecționerul tricolorilor la conferința de presă de după meciul care a dus la calificarea echipei la EURO 2021.

Naționala de tineret a României s-a calificat pentru a doua oară consecutiv la Campionatul European de Fotbal U21, iar căpitanul echipei, Ianis Hagi, crede că acesta trebuie să fie un motiv de mândrie pentru toată țara.

”Am făcut istorie, nu cred că s-a mai întâmplat ca naționala de tineret să se califice la două turnee finale consecutive. Am făcut o întreagă țară mândră. E un moment frumos din cariera mea, sunt mândru că port banderola și tricoul cu numărul 10”, a Ianis Hagi după calificarea la EURO 2021.

Distribuie:

Citeste si:

  • Decizie finală! Sportivii români rămași fără medalii la olimpiadă...
  • Ronaldo și Messi, tribut pentru Maradona. Legenda fotbalului argentini...
  • Incredibil! Mesajul ales de Diego Maradona în timpul vieții pentru pia...
  • Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!