Meciurile de tenis – fără spectatori sau copii de mingi

Meciurile de tenis – fără spectatori sau copii de mingi

Meciurile de tenis se vor juca fără spectatori sau copii de mingi, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe.

Meciurile de tenis se vor putea relua cu accesul pe teren doar al jucătorilor și al arbitrului de scaun.

“Proba de simplu a tenisului va avea câteva chestiuni clare. Pe un teren de tenis, e permis accesul a cel mult trei participanți. Nu e permis accesul copiilor de mingi, nici schimbarea terenului”, a precizat ministrul Ionuț Stroe.

Meciurile de tenis se vor desfășura respectând reguli stricte pentru jucătorii din teren.

”Jucătorii vor trebui să-și marcheze propriile mingi și să le folosească doar pe acestea la serviciu. Toate echipamentele sportive trebuie dezinfectate, echipamentul trebuie pus în pungi speciale”, a mai spus ministrul Ionuț Stroe.

Meciurile de tenis din competiții nu se vor relua prea curând, ci doar antrenamentele, având în vedere că ATP și WTA au decis să prelungească suspendarea circuitului masculin și feminin până la data de 13 iulie, cel mai devreme, din cauza pandemiei de coronavirus.

Distribuie:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!