Marius Șumudică are un motiv în plus să antreneze în Turcia! Rizespor i-a umilit fosta echipă

Marius Șumudică are un motiv în plus să antreneze în Turcia! Rizespor i-a umilit fosta echipă
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Marius Șumudică are un motiv în plus să antreneze în Turcia! Rizespor i-a umilit fosta echipă.

Rizespor a umilit-o pe Gaziantep, scor 3-0!

Performanța reușită de Șumudică în Turcia cu Gaziantep a fost de-a dreptul remarcabilă! A reușit să învingă patru echipe de tradiție din campionat și să ducă echipa până pe locul 1. Cu toate acestea, un scandal financiar cu șefii formației i-au adus demisia antrenorului român, și au dat startul la o mulțime de zvonuri despre viitoarea echipă.

Însă, se pare că există o karma a antrenorilor de fotbal, iar Șumudică beneficiază din plin de ea! Echipa pe care o va antrena în viitor este Rizespor, iar astăzi, în cadrul etapei cu numărul 19 din campionatul Turciei, Rizespor a umilit-o cu scorul de 3-0 pe Gaziantep. Românul are deci toate motivele să își arate din nou valoarea, la o altă echipă din același campionat.

Marius Șumudică s-a înțeles ieri cu Rizespor, dar va ajunge abia peste 2 zile în Turcia pentru a semna contractul și a-și intra în rol

Prin acest succes, Rizespor a oprit o serie de 5 meciuri consecutive fără victorie în campionat și a urcat pe locul 12 în clasament, îndepărtându-se la 5 puncte de primul loc retrogradabil. Pentru Rizespor urmează 2 meciuri de foc, cu Istanbul Basaksehir (23 ianuarie) și Fenerbahce (30 ianuarie), ambele în deplasare.

Prin această mutare surpriză au fost anulate toate zvonurile cu privire la o revenire în Liga 1, la Universitatea Craiova.

Va reuși Șumudică o nouă minune în Turcia?

Contractul lui Șumudică cu Rizespor este valabil pe un sezon și jumătate, până în vara anului 2022. Obiectivul acestui sezon este salvarea de la retrogradare, dar tehnicianul român are ambiții mai mari pentru stagiunea următoare:

“Încerc să merg aici şi să fac o echipă cum am făcut la Gaziantep. Important e să salvăm echipa cât mai repede. Cu siguranţă, vom avea anul viitor o echipă puternică, ce se va bate la primele 10 locuri. Vom avea nevoie de niște transferuri și sper ca împreună cu jucătorii și toată lumea implicată să facem rezultate notabile și să ne bucurăm la finalul anului.”, a declarat Șumudică pentru as.ro.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!