Marian Drăgulescu, pregătit să se însoare pentru a treia oară

Marian Drăgulescu, pregătit să se însoare pentru a treia oară

Marele gimnast Marian Drăgulescu se simte pregătit să se însoare din nou, după două căsnicii eșuate.

La câteva luni de la cel de-al doilea divorț, Marian Drăgulescu și-a regăsit liniștea în brațele Simonei, inginer de profesie, iar Marian este pregătit pentru legalizarea relației lor.

https://www.instagram.com/p/CCiblEagVaZ/

„Ne potrivim, ne completăm. Ne cunoaștem de un an și puțin. Ne-am cunoscut cu cinci zile înainte de ziua ei de naștere. Ea lucrează la o firmă aflată la parterul blocului în care locuiesc eu. Ne-am intersectat de foarte multe ori și, la un moment dat, am întrebat-o. Întotdeauna mi-a plăcut să am pe cineva lângă mine. Vreau să mă bucur de viață, de cei pe care îi am aproape. Ne gândim la următorul pas. Ne plac copiii, vrem să fim un cuplu și din punct de vedere legal. Le luăm ușor, nu ne grăbește nimeni. Important e că noi ne simțim bine”, a povestit gimnastul la emisiunea „Vorbește lumea”, de la ProTv.

Marian Drăgulescu se pregătește și pentru un alt eveniment important din viața sa, participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Distribuie:

Attachment

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!