Mama lui Guardiola a murit din cauza coronavirusului

Mama lui Guardiola a murit din cauza coronavirusului

Manchester City a anunțat că mama lui Pep Guardiola, Dolors Sala, și-a pierdut viața după ce a fost infectată cu coronavirus, anunță sport.ro.

Femeia avea 82 de ani.

Într-un mesaj publicat pe Twitter, clubul și-a exprimat susținerea pentru Guardiola într-unul dintre cele mai grele momente ale vieții asle.

”Familia Manchester City este devastată. Mama lui Pep, Dolors Sala Carrio, a murit la Barcelona dupa ce a fost infectată cu coronavirus. Avea 82 de ani. Toți cei asociați clubului îi trimit condoleanțe lui Pep, familiei lui și tuturor celor apropiați”, a scris City în comunicatul publicat pe net.

Alături de soțul său, Valenti, Dolors a mai avut două fiice și un baiat, Pere, care e agent de jucători.

Distribuie:

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!