Loredana Groza, rivala Simonei Halep? Cu ce campioni se antrenează vedeta

Loredana Groza, rivala Simonei Halep? Cu ce campioni se antrenează vedeta
  • Postat de: Iuliana Roca
  • in

Loredana Groza s-a apucat de tenis. Vedeta, recunoscută pentru firea competitivă și iubirea pentru sport, se antrenează cu mari campioane ale tenisului românesc.

Loredana Groza a povestit în mai multe rânduri că se menține în formă prin sport. Recent a descoperit o nouă pasiune: tenisul. Și chiar dacă nu a ajuns la nivelul Simonei Halep, cu care oricine și-ar dori să aibă ocazia să joace, Lori a avut deja șansa de a juca un meci la dublu cu campioanele Monica Niculescu, Mihaela Buzărnescu și Alexandra Dulgheru.

”Să ai meci cu niște campioane… cât noroc poți să ai în viața asta”, a spus Loredana înaintea meciului antrenament cu marile noastre jucătoare de tenis, anunțat la Antena 1, în cadrul emisiunii ”Neața cu Răzvan și Dani”.

Loredana a dezvăluit că totul a început ca o provocare venită chiar din partea Alexandrei Dulgheru, iar răspunsul afirmativ a fost unul spontan.

”Așa sunt eu spontană. După aceea îmi dau seama că spontaneitatea poate fi uneori fatală”, spus râzând Lori, recunoscând că este totuși distractiv.

În meciul de dublu, Loredana a făcut echipă cu Alexandra Dulgheru, în fața perechii Niculescu – Buzărnescu.

Deși este la început de drum, Loredana a primit felicitări și încurajări din partea partenerelor de joc.

”Este a treia zi a mea de tenis în viață. Am mai jucat puțin cu Monica, m-a antrenat. Și Alex m-a antrenat ieri și alaltăieri”, a povestit vedeta care a luat în serios meciul.

Fire competitivă, Loredana a și trântit cu racheta, ca marile campioane, supărată că n-a apucat să lovească mingea la timp. Iar campioanele noastre au încurajat-o pe Lori la fiecare lovitură reușită, chiar dacă vedeta nu și-a dovedit încă talentul în sportul alb.

Ce sport practică Loredana de șapte ani

Loredana Groza stârnește invidie cu silueta sa, iar vedeta recunoaște că pentru a se menține în formă face mișcare în mod regulat.

„Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viaţă, care ţine de disciplină, de relaţia cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îţi menţine mintea şi trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracţii şi distracţii, important e să te cunoşti, să ştii ce îţi face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri şi nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon şi proaspete să fie”, declara Loredana în primăvara acestui an.

În urmă cu șapte ani, Lori s-a apucat de yoga, sport care îi place și o ajută să fie mereu în formă și plină de energie.

“Sunt deja şapte ani de când am început să fac yoga. Nu am o durată standard. Depinde, uneori combinam sala cu yoga. Important este ca în fiecare zi să fac câte ceva”, a precizat Loredana, care a postat în repetate rânduri imagini cu ea la sală, în timpul sau după antrenamente.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!