Jucătorul român care a fost lăudat de presa din Italia! „Are curaj și personalitate”

Jucătorul român care a fost lăudat de presa din Italia! „Are curaj și personalitate”

Jucătorul român care a fost lăudat de presa din Italia! „Are curaj și personalitate”.

Valentin Mihăilă a fost cel mai bun jucător al celor de la Parma în meciul de ieri

Fotbalistul român de 20 de ani a impresionat sezonul trecut la Craiova și la naționala de tineret, prestații ce i-au convins pe cei de la Parma să-l transfere.

În schimbul lui Valentin Mihăilă, Parma a plătit o sumă importantă pentru Liga 1, 8.500.000 de euro.

Rezultatele negative din ultima perioadă i-au fost fatale lui Fabio Liverani, care urmează să fie demis de către conducerea clubului. Înlocuitorul său va fi, cel mai probabil, Roberto D’Aversa, cel care a condus echipa din decembrie 2016 până în august 2020.

D’Aversa fusese demis la finele sezonului trecut, dar a rămas sub contract cu Parma și se pare că e dispus să revină pe banca echipei în acest moment dificil.

Parma a ajuns la 4 eșecuri consecutive în Serie A și se află pe loc retrogradabil după 16 etape.

Laude venite din Italia!

Valentin Mihăilă a fost singurul remarcat al echipei conduse de Fabio Liverani. Românul a intrat în minutul 10 și a jucat până la final și, chiar dacă nu a marcat, a primit doar cuvinte de laudă din partea presei italiene.

Fostul jucător al Craiovei a fost notat cu 6 de către jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport, cea mai mare notă din toată echipa Parmei:

 “Are curaj și peronalitate”, a scris celebra publicație italiană.

Presa locală din Parma l-a remarcat pe român:

 “Meci bun pentru român, care a arătat personalitate și a fost singurul care a încercat să pună probleme Atalantei. A avut driblinguri bune și a lăsat o impresie pozitivă.”

Site-ul parmatoday.it a scris de bine despre tănărul atacant, care a fost considerat singurul jucător activ din atac în meciul de ieri:

“Este un jucător interesant, cu idei, viteză și personalitate.”

Următorul meci al Parmei va fi pe 10 ianuarie, pe teren propriu, contra lui Lazio, când am putea avea parte de un duel al românilor, dacă Radu Ștefan și Valentin Mihăilă vor juca pentru echipele lor.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!