Iubitorii sporturilor de iarnă se bucură încă de pârtii

Iubitorii sporturilor de iarnă se bucură încă de pârtii

Iubitorii sporturilor de iarnă se bucură încă de pârtii. Un final de săptămână ideal se anunţă pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Soare, temperaturi de până la 8 grade Celsius, dar şi un strat de zăpadă consistent pe toate pârtiile practicabile ale judeţului Brșov – sunt atracţii irezistibile pentru turişti.

La capătul a mai multe zile care au adus temperaturi maxime pozitive în Depresiunea Braşovului, stratul mediu de zăpadă a coborât sub jumătate de metru. Exceptând domeniul schiabil de la Drăguş, devenit impracticabil, pe toate pârtiile Braşovului se poate schia. La Bran, Fundata şi la Moeciu, stratul de omăt este clasificat ca acceptabil, cu o grosime medie de 30 de cm. La Predeal se schiază în condiţii bune pe cele şase pârtii deschise dintr-un total de opt, iar în Poiana Braşov toate cele nouă sunt practicabile, în condiţii exceplente, pe cei aproximativ 50 de cm depuşi atât natural, cât şi cu ajutorul tunurilor care produc zăpadă artificială. Toate instalaţiile de transport pe cablu sunt funcţionale, iar pentru fuidizarea accesului în Poiana Braşov municipalitatea le oferă gratuitate pentru transportul în comun către staţiune tuturor şoferilor care ales să îşi lase maşina în parcarea supraetajată de la intrare. Şi pe Valea Prahovei se schiază în condiţii bune, la Azuga şi la Sinaia, iar la Buşteni – doar în condiţii acceptabile, cu un strat mediu de zăpadă de numai 23 de cm.

Distribuie:

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!