Ion Țiriac a decis să îl dea în judecată pe principalul său contestatar din lumea tenisului

Ion Țiriac a decis să îl dea în judecată pe principalul său contestatar din lumea tenisului la un tribunal din Budapesta.

Este vorba despre conducătorul clubului de tenis Pamira Sibiu, Marius Vecerdea. Acesta a dezvăluit, pentru SpotMedia.ro, că Țiriac l-a dat în judecată pentru calomnie, însă solicitarea a fost respinsă de o instanță din Budapesta.

„Țiriac, în calitate de cetățean maghiar, cu domiciliul dat în Monte Carlo, m-a chemat în judecată la tribunalul din Budapesta pentru calomnie. Este foarte recentă treaba, am dat la tradus detaliile. Culmea culmilor, mi-a venit numai în limba maghiară, fară o traducere în limba engleză. Toate documentele sunt numai în limba maghiară Am rămas perplecs. Și o amendă daca o primesc mi-o aduce în limba engleză. Principalul aspect de menționat este faptul că am sentință definitivă care clasează toată cauza„, a declarat Marius Vecerdea pentru SpotMedia.ro.

Apoi, Vecerdea a menționat că Țiriac a inițiat acest proces deoarece a fost deranjat de faptul că a fost numit „mustăcios octogenar”.

În schimb, Vecerdea susține că Țiriac a fost validat în funcția de președinte al Federației Române de Tenis de Tribunalul București deși nu s-a identificat sub nicio formă și nu a prezentat nici măcar Cartea de Identitate ca să arate că este cetățean român.

„El m-a dat în judecată pe calomnie pentru că l-am făcut mustăcios octogenar. Este singurul aspect pe care eu l-am folosit și îl folosesc cu încăpățânare cu referire la persoana lui. De ce îl numesc așa? Ca să se ferească de toată răspunderea, el nu a prezentat și nu s-a identificat sub nicio formă. Nu știm. E cetățean român? Are CNP aici? Are domiciul aici? Habar nu are nimeni, n-a văzut nimeni un document. Iar ca să fii președintele unei asociații sau ONG precum FRT există reglementări foarte clare care specifică această obligativitate, că trebuie să îl identifici pe om. Așa vine orice terorist, își face o asociație, nu-și dă buletin, adresă, cetățenie, nimic… Și el scrie că îl cheamă Bulă Gheorghe, fără CNP, fără adresă, fară nimic. Asta a făcut Țiriac. Acestea sunt breșe în sistemul de organizare judiciară al României încălcate de Tribunalul București”, a adăugat Marius Vecerdea pentru SpotMedia.ro.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!