Ion Țiriac a decis să îl dea în judecată pe principalul său contestatar din lumea tenisului

Ion Țiriac a decis să îl dea în judecată pe principalul său contestatar din lumea tenisului la un tribunal din Budapesta.

Este vorba despre conducătorul clubului de tenis Pamira Sibiu, Marius Vecerdea. Acesta a dezvăluit, pentru SpotMedia.ro, că Țiriac l-a dat în judecată pentru calomnie, însă solicitarea a fost respinsă de o instanță din Budapesta.

„Țiriac, în calitate de cetățean maghiar, cu domiciliul dat în Monte Carlo, m-a chemat în judecată la tribunalul din Budapesta pentru calomnie. Este foarte recentă treaba, am dat la tradus detaliile. Culmea culmilor, mi-a venit numai în limba maghiară, fară o traducere în limba engleză. Toate documentele sunt numai în limba maghiară Am rămas perplecs. Și o amendă daca o primesc mi-o aduce în limba engleză. Principalul aspect de menționat este faptul că am sentință definitivă care clasează toată cauza„, a declarat Marius Vecerdea pentru SpotMedia.ro.

Apoi, Vecerdea a menționat că Țiriac a inițiat acest proces deoarece a fost deranjat de faptul că a fost numit „mustăcios octogenar”.

În schimb, Vecerdea susține că Țiriac a fost validat în funcția de președinte al Federației Române de Tenis de Tribunalul București deși nu s-a identificat sub nicio formă și nu a prezentat nici măcar Cartea de Identitate ca să arate că este cetățean român.

„El m-a dat în judecată pe calomnie pentru că l-am făcut mustăcios octogenar. Este singurul aspect pe care eu l-am folosit și îl folosesc cu încăpățânare cu referire la persoana lui. De ce îl numesc așa? Ca să se ferească de toată răspunderea, el nu a prezentat și nu s-a identificat sub nicio formă. Nu știm. E cetățean român? Are CNP aici? Are domiciul aici? Habar nu are nimeni, n-a văzut nimeni un document. Iar ca să fii președintele unei asociații sau ONG precum FRT există reglementări foarte clare care specifică această obligativitate, că trebuie să îl identifici pe om. Așa vine orice terorist, își face o asociație, nu-și dă buletin, adresă, cetățenie, nimic… Și el scrie că îl cheamă Bulă Gheorghe, fără CNP, fără adresă, fară nimic. Asta a făcut Țiriac. Acestea sunt breșe în sistemul de organizare judiciară al României încălcate de Tribunalul București”, a adăugat Marius Vecerdea pentru SpotMedia.ro.

Distribuie:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!