Întâmplare emoționantă! Simona Halep a povestit un moment care i-a tăiat răsuflarea

Întâmplare emoționantă! Simona Halep a povestit un moment care i-a tăiat răsuflarea
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Una dintre întâmnplările emoționante din viața Simonei Halep îl include și pe Roger Federer, una dintre legendele tenisului mondial. Simona Halep a povestit despre prima sa întâlnire cu marfele tenismen și de emoțiile pe care le-a avut în acel moment.

 

Sportiva noastră a dezvăluit cum a decurs prima sa întâlnire cu jucătorul elvețian, căruia i-a cerut, cu mari emoții, un autograf, pe vremea când ea activa la nivel de juniori.

Totul se întâmpla la Wimbledon, iar campioana noastră își amintește perfect momentul.

Simona Halep, despre prima întâlnire cu Roger Federer

Eram în 2007, la Wimbledon, m-am dus la terenurile de antrenament, aveam badge-ul de juniori și am mers la racordat să-mi las o rachetă. L-am văzut acolo, am înlemnit, n-am știut cum să reacționez și i-am întins badge-ul, l-am întrebat dacă poate să-mi dea un autograf.

Și atunci m-a întrebat ce fac pe acolo, cum sunt. I-am spus că-mi place tenisul, că sunt și eu la Wimbledon și mă bucur de ce e pe acolo, nu mai văzusem teren de iarbă până atunci.

A fost foarte călduros și mi-a dat un sentiment foarte plăcut. Chiar dacă era foarte renumit și foarte bun în sportul nostru, a vorbit cu mine și mi-a urat de bine”, a spus Simona Halep, la Digi Sport.

Simona Halep, mai sinceră decât a fost vreodată

Deși este fost lider mondial și pare foarte sigură pe ea la fiecare meci pe care îl joacă, la fiecare interviu pe care îl oferă, Simona Halep a surprins spunând că este mai emotivă decât pare. Aceasta a explicat că înainte de fiecare meci este copleșită de emoții.

Îți spun un secret! Înainte de fiecare meci sunt emoționată și emotivă. Simt un nod în stomac, dar totul dispare după cinci sau 10 minute și sunt pregătită de joc”, a dezvăluit Simona Halep.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!