Categories: Special

Incredibil! Ce jucător a reușit să îi doboare recordul lui Steven Gerrard la Liverpool?

Incredibil! Ce jucător a reușit să îi doboare recordul lui Steven Gerrard la Liverpool? Competiția sportivă se pare că este preferata lui.

Salah a devenit cel mai bun marcator în Champions League pentru Liverpool

Atacantul egiptean al echipei FC Liverpool, Mohamed Salah, a intrat în istoria ”cormoranilor” devenind cel mai bun marcator din istorie al clubului în Champions League.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a înscris în partida cu Midtjylland, scor 1-1, și a ajuns la 22 de reușite pentru Liverpool în Champions League, depășindu-l pe legendarul fotbalist Steven Gerrard, care marcase de 21 de ori.

Internaționalul egiptean este cel mai bine plătit jucător al campioanei din Premier League, el încasând un salariu anual de 10.400.000 de lire sterline.

„Salah este un jucător excepțional și, de când suntem împreună, a dat multe goluri, dar apreciez și ajutorul pe care îl dă echipei. Numărul său de goluri este incredibil, dar acest singur lucru nu ar fi suficient pentru ca echipa să aibă succes. Este cu adevărat excepțional. Nimeni nu s-a îndoit de asta, dar dacă aveți nevoie de numere pentru a dovedi acest lucru, el livrează și asta. Vrea să joace fotbal. Am fost în contact cu Mo, el nu a avut probleme și de aceea l-am lăsat pe teren și nu au fost probleme”, a declarat Jurgen Klopp.

Întâlnirea cu Midtjylland a mai prilejuit o premieră pentru FC Liverpool. Fundașul Trent Alexander-Arnold a purtat pentru prima dată banderola de căpitan al echipei, în ciuda faptului că la 22 de ani este încă unul dintre tinerii lui Klopp.

Un alt moment istoric l-a reprezentat faptul că Liverpool a aliniat în Danemarca cea mai tânără echipă din istoria clubului într-un meci din Champions League, cu o medie de vârsta de 23,6 ani. Iată cum a arătat primul ”11” folosit de Klopp: Kelleher (22 de ani) – Alexander-Arnold (22 de ani), Williams (19 ani), Fabinho (27 de ani), Tsimikas (24 de ani) – Keita (25 de ani), Clarkson (19 ani), Minamino (25 de ani) – Salah (28 de ani), Origi (25 de ani), Jota (24 de ani).

Distribuie:
Sălăvăstru Alexandru

Fost practicant de box, pasionat de sport și istorie, scrie cu plăcere articole de presă, pentru că fiecare sportiv și fiecare meci sau medalie are în spate o istorie și reprezintă un moment unic în istoria sportului mondial.

Recent Posts

Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit reacțiile ulterioare

Larisa Iordache s-a vaccinat  împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit ce reacții a avut ulterior.  …

3 years ago

Simona Halep a fost răzbunată! Secretul victoriei în fața Serenei Williams

Simona Halep a fost răzbunată! După ce a pierdut sferturile de finală în fața Serenei…

3 years ago

Surpriză UEFA! Decizie neașteptată pentru Colțescu, după scandalul de rasism

UEFA a dat verdictul final în cazul scandalului de rasism în care a fost implicat…

3 years ago

”Să nu renunți niciodată!” Mesajul Simonei Halep după revenirea incredibilă din turul secund de la Australian Open

Simona Halep a dovedit astăzi că este o mare campioană. Deși abia în turul secund…

3 years ago

Ce reușită! Simona Halep obține o victorie muncită și spectaculoasă la Australian Open

Simona Halep reușește să obțină o victorie muncită și spectaculoasă în turul secund al turneului…

3 years ago

Succes uriaș la Australian Open! Ce spune Sorana Cîrstea despre victorie

Sorana Cîrstea a obținut o victorie uriașă în turul doi de la Australian Open. Jucătoarea…

3 years ago