În plină pandemie, a plecat în vacanță. Jucătoarea de tenis din România

În plină pandemie, a plecat în vacanță. Jucătoarea de tenis din România

În plină pandemie, a plecat în vacanță. Jucătoarea de tenis din România, care a fugit într-o stațiune de lux. Anul 2019 a fost unul oscilant în privința rezultatelor.

Irina Begu, sezon oscilant din cauza pandemiei de COVID-19

Irina Begu se bucură în aceste zile de o vacanță de vis pe care nici măcar pandemia de coronavirus nu a putut să o dea peste cap.

După cum rezultă din fotografiile postate pe Instagram, Irina Begu se bucură de apa Oceanului Indian și de razele soarelui într-un resort exclusivist îndepărtat de România. Ea a mărturisit în comentariile de pe rețeaua socială că acolo este locul pe care nu l-ar mai părăsi dacă ar putea. Irina, care acum ocupă locul 76 în clasamentul mondial, va relua curând pregătirile pentru noul sezon, despre care nimeni nu poate afirma cu siguranță când va începe.

Pentru româncă, anul 2020 a fost unul oscilant. Început prost, ceea ce a dus la ieșirea din Top 100 WTA, el a continuat strălucitor pentru ea. Titlul cucerit în prima săptămână din martie, la challenger-ul de 125.000 de dolari de la Indian Wells, nu doar că i-a adus invitația pentru a juca la turneul mare, din circuitul WTA, dar și punctele necesare revenirii în prima sută mondială. Din păcate, Indian Wells-ul a fost prima competiție din multele anulate de pandemie, dar ea a rămas de atunci între cele mai bune 100 de jucătoare ale lumii. Loc confirmat și de prestația de la Praga, acolo unde a fost eliminată abia în semifinale de prietena ei, Simona Halep, cea care avea să cucerească și trofeul.

Simona Halep și Irina Begu au oferit un meci de calitate, spectaculos, pe terenul “Suzanne Lenglen” – al doilea din complexul de la Roland Garros, în partida dispută în luna septembrie. Meciul a fost câștigat de Simona, după un început slab de meci pentru Irina Begu, lucru care a contat mult în economia partidei, după cum consideră și ea.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!