Gigi becali luat peste picior de un fost jucător de la FCSB

Gigi becali luat peste picior de un fost jucător de la FCSB
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Giedrius Arlauskis (32 de ani), fostul portar al lui CFR Cluj, acum la Al Shabab, a vorbit despre perioada bună pe care o traversează FCSB și l-a ironizat pe Gigi Becali.

Portarul lituanian a evoluat la FCSB în sezonul 2014-2015, când a reușit să cucerească alături de roș-albaștri titlul de campion al României și Cupa României.

FCSB este lider în Liga 1, cu 27 de puncte, având un avans de două puncte față de CS U Craiova, echipa de pe locul secund, după 11 etape disputate. Giedrius Arlauskis este de părere că această performanță se datorează și retragerii patronului Gigi Becali din viața publică.

Giedrius Arlauskis îl ironizează pe Gigi Becali

Totuși, portarul lituanian este de părere că CFR Cluj va avea misiune mai dificilă în actualul sezon al Ligii 1, chiar dacă este campioana ultimelor trei ediții.

Pentru cei de la CFR Cluj o să fie mai greu să câştige campionatul în acest sezon. Nu că nu sunt capabili, sunt o forţă, dar numai când te gândeşti la al patrulea titlu la rând… deja sună imposibil. Lupta o să fie cu FCSB, nu cu Universitatea Craiova.

O văd pe FCSB foarte puternică! S-a retras şi marele antrenor Gigi Becali şi i-a lăsat în pace. Băieţii de la FCSB sunt foarte talentaţi, văd că deja nu mai sunt copii şi joacă foarte bine”, a spus Giedrius Arlauskis, potrivit Antena Sport.

Portarul lituanian a plecat de la CFR Cluj în vara acestui an, din postura de jucător liber de contract și a ajuns la Al Shabab, echipă din prima ligă din Arabia Saudită.

  • 1.8 milioane de euro este cota de piață a lui Giedrius Arlauskis, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.
  • 7 trofee a cucerit portarul lituanian în România: 3 titluri de campion cu CFR Cluj, un titlu cu FCSB și unul cu Unirea Urziceni, o Cupă a României cu FCSB și o Supercupă cu CFR Cluj.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!