Gigi Becali, cât e dispus latifundiarul din Pipera să plătească pentru un transfer

Gigi Becali, cât e dispus latifundiarul din Pipera să plătească pentru un transfer
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Andrei Chindiș este o țintă veche a lui Gigi Becali, dar transferul fundașului pe ruta FC Botoșani – FCSB intrase în impas din cauza sumei. Oferta nu era pe placul lui Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, echipă unde apărătorul echipei naționale de tineret are contract până în vara anului 2022.

 

Acum, se pare că negocierile s-au reluat, așa cum a dezvăluit agentul care intermediază mutarea, Florin Vulturar.

Impresarul se află la Botoșani, unde a parafat transferul lui Mahmoud Al-Mawas, mijlocaş ofenisiv de 27 de ani născut în Siria.

Într-adevăr s-au mai deschis niște discuții, a început probabil un nou episod din telenovela Chindriș , dar nu e nimic concret. Eu chiar sunt la Botosani pentru transferul lui Mahmoud Al-Mawas și o să merg azi la domnul Valeriu Iftime…poate prind oferta de Black Friday, așa cum a zis dânsul. Poate așa se va face și transferul”, a declarat Florin Vulturar

Din câte se pare, Gigi Becali e dispus să ofere acum 300.000 de euro pentru ca fundașul Andrei Chindriș să evolueze la FCSB!

Ce spunea Valeriu Iftime despre transferul lui Andrei Chindriș la FCSB: „Doar la FCSB poate să ajungă, pentru că doar Gigi Becali e capabil să plătească pentru el”

Recent, când am discutat cu Gigi Becali despre Haruț, mi-a făcut o propunere și pentru Chindriș. Dumnealui a glumit cu mine… A zis că îmi dă un preț mai mic pe el, dacă tot a avut COVID. Voia să îl ia la reducere sau de Black Friday, că tot e la modă. Nu am ajuns la ceva concret, dar așteptăm” explica Iftime.

Andrei Chindriș, cotat la un milion de euro, luna trecută a fost depistat pozitiv cu COVID-19. „Virusul ăsta ne lovește pe toți. Asta este viața”.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!