Gică Hagi revine în fotbal! Decarul, pregătit să revoluționeze sportul rege

Gică Hagi revine în fotbal! Decarul, pregătit să revoluționeze sportul rege
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Gică Popescu a lansat bomba în fotbalul românesc. Fostul fotbalist a anunțat revenirea lui Hagi în activitate. Fostul decar este gata să reînceapă cariera de antrenor.

Președintele de la Viitorul a spus că Hagi nu mai mai zăbovi mult pâna să reintre oficial în lumea fotbalului. Decarul s-a retras de pe banca celor de la Viitorul la finalul sezonului 2019-2020, lăsându-l în locul său pe Ruben de la Barrera.

Însa “Regele” nu va reveni pe banca echipei pe care o deține, locul de tehnician fiind ocupat de Mircea Rednic. Dorința acestuia este să antreneze o echipa de afară, eventual una mare.

 

Gică Hagi la un pas de marea revenire

„Deocamdată, Gică se odihneşte. Vrea să stea mai mult cu familia, să se plimbe. Din păcate, nu-i permite pandemia. Cu siguranţă, nu va mai sta mult pe tuşă şi îl vom vedea la o echipă, eu sper la o echipă foarte bună afară.

 

Gică s-a întors ieri din Scoţia, nu am apucat să vorbesc cu el, o să-l întreb„, a declarat Gică Popescu, președintele celor de la FC Viitorul.

Ce obiectiv are Mircea Rednic la Viitorul

Gică Popescu a vorbit și despre situația de la FC Viitorul și îi anunță pe elevii lui Mircea Rednic că urmează o perioadă dificilă pentru echipă. Totodată, „Baciul” a dezvăluit și ce obiectiv are antrenorul fostei campioane a României pentru sezonul 2020 – 2021.

„Vine o perioadă grea, sperăm ca, jucând din trei în trei zile, Mircea să găsească soluţiile necesare. Noi nu avem obiectiv titlul, avem obiectiv calificarea în play-off. Oricare din echipele clasate în primele şase pot spera la câştigarea campionatului„,a spus Gică Popescu.

FC Viitorul, pe loc de play-off după 16 etape

Viitorul Constanța se află pe locul 5 în clasamentul Ligii 1, cu 21 de puncte, la egalitate cu Chindia Târgoviște. Echipa antrenată de Mircea Rednic are cinci victorii, șase remize și cinci înfrângeri în cele 16 meciuri jucate în sezonul 2020 – 2021.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!