Gică Hagi, decizie incredibilă! Decarul se întoarce în lumea antrenoratului

Gică Hagi, decizie incredibilă! Decarul se întoarce în lumea antrenoratului
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Fostul decar al naționalei este pregătit să revină în lumea antrenoratului. Gică Hagi a făcut un anunț ca vrea sa revină pe bancă ca tahnician. Hagi dă dovadă de o ambiție fără măsură. Acesta a mai declarat că vrea să ajungă cel mai bun tehnician din lume.

Finanțatorul Viitorului anunță că este gata de o altă provocare, deoarece iubește meseria de antrenor. Anunțul lui Gică Hagi vine în contextul în care Mircea Rednic ar putea să se întoarcă la Standard Liege, după cum a scris presa din Belgia.

Gică Hagi a afirmat recent că a avut propuneri din Rusia și din zona Golfului, pe care le-a refuzat: „Îmi doresc să fie un proiect bun. M-am dus foarte jos și e nevoie de timp să ajung la cei mari. Vreau să am un manager care să umble pentru mine. Eu sunt deschis, ăsta e primul pas. Am avut oferte extraordinare din Golf și din Rusia, dar nu mi-am dorit”, a spus Hagi la emisiunea lui Marius Tucă.

Gică Hagi, gata să devină iar antrenor! Anunțul Regelui: „Vreau să devin cel mai bun din lume!”

Există șansa să mă întorc în antrenorat. Iubesc această meserie, m-am dedicat, am muncit. Am fost foarte sus, am coborât la zero, am luat-o de la capăt la Ovidiu, de pe câmp. Am ajuns, am demonstrat, și acum vreau să am provocările mele. Iubesc meseria asta, dar vreau provocările mele. Atât vă zic!

Care e provocare mea cea mai mare? Să devin cel mai bun! Asta mi-au dat Real Madrid și Barcelona. Mi-au dat o mentalitate și cred că pot să devin cel mai bun în lume. Eu nu fac ceva să devin cel mai bun la București, până la graniță și după e imposibil, e greu. Nu, nu! Cel mai bun din lume! Eu așa lucrez. Că va fi așa sau nu, timpul ne va da răspuns. Vreau să-mi fac provocările”, a spus Gică Hagi, conform GSP.

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!