Fiul lui Michael Schumacher duce moștenirea mai departe

Fiul lui Michael Schumacher duce moștenirea mai departe
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Imagini emoționante făcute public de Twitterul Formula 1. Într-un clip video, Michael Schumacher apare alături de fiul său, Mick, care la acea vreme avea un an.


La 20 de ani distanță, Mick tocmai a semnat priumul său contract de pilot în Formula 1, așa că decizia publicării acelui clip a fost cum nu se putea mai inspirată.


Mick Schumacher, pe urmele tatălui. A semnat primul contract de pilot în Formula 1

Lider în Formula 2, Mick Schumacher a făcut pasul cel mare. Fiul celebrului Michael Schumacher a semnat cu Haas un contract pe mai mulți ani.

Mick Schumacher, în vârstă de 21 de ani, este unul dintre tinerii piloţi ai academiei Ferrari. Nici nu putea să fie altfel, din moment ce tatăl său a făcut istorie cu Ferrari. În plus, noua echipă a lui Mick, Haas, este motorizată tot de Ferrari, beneficiind de propulsorul VF-20 Ferrari 065.

În acest moment, piloții de la Haas sunt Romain Grosjean (34 de ani) și Kevin Magnussen (28 de ani).

Mick își va face debutul la Haas în sezonul viitor, care va începe în martie.

Pentru a se pregăti cât mai bine pentru debutul în Marele Circ, Mick Schumacher va participa la prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu de la Abu Dhabi, pe 11 decembrie, precum şi la testele de final de sezon, pe acelaşi circuit Yas Marina, pe 15 decembrie.

Marele Premiu de la Abu Dhabi va fi în direct la Digi Sport.

Dinastia Schumacher

Mick este membru din familia Schumacher care va concura în Formula 1.

Tatăl său, celebrul Michael Schumacher, a câștigat 7 titluri mondiale, iar unchiul său, Ralpf, a fost și el pilot de Formula 1.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!