Finala Fed Cup 2020, amânată pentru anul viitor din cauza Covid-19

Finala Fed Cup 2020, amânată pentru anul viitor din cauza Covid-19

Federaţia internaţională de tenis (ITF) a anunţat vineri că finala Fed Cup 2020, care trebuia să aibă loc la Budapesta între 14 şi 19 aprilie anul acesta şi a fost amânată din cauza Covid-19, a fost reprogramată pentru perioada 13-18 aprilie 2021, relatează EFE, citată de Agerpres.

Finala competiţiei, cu 12 echipe participante, se va desfăşura pe terenurile de zgură instalate în arena Laszlo Papp din Budapesta. Australia, Belarus, Belgia, Cehia, Elveţia, Franţa, Germania, Rusia, Slovacia, Spania, Statele Unite ale Americii şi Ungaria sunt echipele care se vor bate pentru trofeul Fed Cup în aprilie 2021.

ITF a precizat într-un comunicat că din cauza provocărilor lansate de pandemia de coronavirus, inclusiv faptul că sala polivalentă Laszlo Papp nu era disponibilă în ultima parte anului, nu a fost posibilă reprogramarea turneului final al Fed Cup în 2020.

Din cauza pandemiei de coronavirus, meciul dintre România şi Italia, programat în zilele de 17 şi 18 aprilie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în play-off-ul Grupei Mondiale, a fost amânat. Echipa care câştiga acel duel urma să joace şi în 2021 în Grupa Mondială a Fed Cup.

Meciul România – Italia şi celelalte din play-off vor fi reprogramate în februarie 2021. Competiţia îşi va relua formatul său anual din 2022.

Distribuie:

Attachment

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!

Sportghid.ro oferă posibilitatea de identificare și selectare a cluburilor unde se poate practica o anumita disciplină sportivă preferată, cât mai apropae de reședință. Astfel, portalul sportghid.ro este un instrument util pentru atunci când dorești să-l duci pe cel mic  la sportul pe care dorește să-l practice sau să mergi chiar tu să faci mișcare sportivă, să te antrenezi la o anumită disciplină sportivă.

Sportghid.ro va conţine şi o secţiune cu informaţii despre centrele de închirieri echipamente şi baze sportive destinate practicării sportului de masă, sportului ca activitate recreativă.

Sportghid.ro a fost dezvoltat în cadrul ediției 2019 a proiectului „Nadia Sports Experience”- Pasaport pentru sport în sectorul 5, proiect derulat cu sprijinul Consiliului local al sectorului 5, Centrul Cultural și de Tineret “Ștefan Iordache”

Accesează sportghid.ro, găseşte clubul sportiv potrivit şi poţi fi chiar tu următorul campion!