Fiica lui Lăcătuș, vedetă de film. Unde poate fi văzută fata fotbalistului

Fiica lui Lăcătuș, vedetă de film. Unde poate fi văzută fata fotbalistului
  • Postat de: Sălăvăstru Alexandru
  • in

Fiica lui Lăcătuș, vedetă a celui mai nou serial românesc. Și fata lui Hagi este pe scena unui teatru bucureștean.

Dominique Lăcătuș, fiica celebrului fotbalist de la Steaua, vedetă în noul serial!

Se pare că talentul se moștenește în familia fotbalistului Marius Lăcătuș! De data aceasta nu este vorba despre fotbal, ci de teatru, unde fiica acestuia, Dominique Lăcătuș, joacă un rol important în serialul de ficțiune românească produs de Ruxandra Ion. Absolventă a Facultăţii de Arte Dramatice de la Madrid, Dominique Lăcătuş o va interpreta pe Tania în serialul Adela, serial ce a debutat săptămâna aceasta.

Tania este secretara lui Paul Andronic, deţinătorul unui imperiu media:

“Mă bucur enorm că doamna Ruxandra Ion m-a ales pentru acest proiect şi îi sunt recunoscătoare pentru şansa pe care mi-a oferit-o. Mă bucur că fac parte din acest proiect, alături de actori deosebiţi, pe care îi admir şi de la care am ce învăţa. Personajul meu, Tania, este o fată ambiţioasă, sigură pe ea, care îşi iubeşte meseria şi care se crede unică la locul de muncă”, a declarat Dominique Lăcătuş.

Dominique nici nu a vrut să asculte de Marius Lăcătuș, cel care o sfătuia să ia calea sportului și a stat cât mai departe de lumea fotbalului românesc.

Fata lui Hagi, pe scena unui teatru bucureștean

Cazul familiei Lăcătuș nu este însă unul singular. Și în familia lui Gheorghe Hagi talentul se moștenește. Dacă situația lui Ianis este foarte cunoscută, el fiind căpitanul naționalei U21, sora acestuia, Kira Hagi a ales o carieră în teatru.

După ce a plecat la studii în America și începuse să își clădească un viitor de succes peste Ocean, Kira începuse o carieră de asistent de producător și câștiga suficient încât să se întrețină singură și să rămână peste ocean, însă a luat decizia să se întoarcă în țară.

În România, și-a găsit locul pe scena Teatrului Nottara și, înainte de pandemie, a jucat în opt reprezentanții, cu casa închisă, în rolul Marthei Bibescu în piesa ”Martha și George”:

”Când am plecat, am plecat cu gândul să rămân, după aceea m-am razgândit, pentru că mi-a fost dor de țară și de familia mea și să vă spun sincer iubesc România, o iubesc, sufletul meu e aici”, a recunoscut Kira Hagi, în cadrul emisiunii ”România, te iubesc”, difuzată de ProTv.

 

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!