Fiica cea mică a cuplului Anna Kournikova – Enrique Iglesias, pregătită de Wimbledon

Fiica cea mică a cuplului Anna Kournikova – Enrique Iglesias, pregătită de Wimbledon

Fiica cea mică a cuplului Anna Kournikova – Enrique Iglesias, pregătită de Wimbledon, pe urmele mamei sale.

Fosta mare stea a tenisului mondial, apreciată mai ales pentru frumusețea sa răvășitoare, Anna Kournikova, formează de aproape 20 de ani un cuplu cu faimosul cântăreț Enrique Iglesias.

La începutul acestui an, Anna a dat naștere celui de-al treilea lor copil, micuța Mary, care pare să-i semene leit mamei sale.

Probabil acesta a fost și motivul care a inspirat-o pe Anna să vadă în micuța Mary o moștenitoare a talentului său sportiv.

Anna Kournikova a postat pe profilul personal de Instagram o fotografie cu micuța Mary, pregătită parcă să intre în arena tenisului mondial, deși nu a împlinit încă un an: îmbrăcată într-un tricou polo și o fustă albă cu dantelă, în stilul echipamentului sportiv pe care mama sa îl purta în vremea în care se clasa în primele 10 cele mai bune jucătoare de tenis din lume.

“Wimbledon, iată-mă că vin”, a scris Anna Kournikova în dreptul fotografiei postate, cu micuța Mary în costumația ei albă de tenis.

Mesajele fanilor nu au întârziat să apară, cei mai mulți iubitori ai sportului alb sperând să revadă o nouă Anna Kournikova pe teren.

Pe vremea când activa în tenisul profesionist, Anna Kournikova era supranumită „virusul rusesc”, datorită frumuseții ei, fiind una dintre cele mai râvnite femei din lume. În cariera sa, Anna Kournikova a ocupat locul 8 în clasamentul mondial și are în palmares două titluri la Australian Open, în proba de dublu, alături de Martina Hingis, în 1999 și 2002. Tot la dublu, rusoaica a adunat și 16 trofee WTA.

Cuplul Anna Kournikova – Enrique Iglesias mai au doi copii, gemenii Lucy și Nicholas, care în decembrie vor împlini 3 ani.

 

Distribuie:

Attachment

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!