Federația Germană de Fotbal, în inspecție la București. Ce au descoperit oficialii

Federația Germană de Fotbal, în inspecție la București. Ce au descoperit oficialii
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Federația de Fotbal a Germaniei a trimis la București o echipă care să verifice condițiile hotelurilor și a stadioanelor unde vor fi cazați, respectiv unde vor juca sportivii de la echipa natională a Germaniei.

Meciul dintre naționala Germaniei și Naționala României se va disputa pe data de 28 martie în cadrul Cupei Mondiale din Qatar.

Tot în la noi se vor ține si optimile de finală ale turneului

Așadar, vizita a avut un dublu scop, drept pentru care FRF a prezentat celor 5 delegați ai federației germane facilitățile și pentru meciul din preliminarii, și pentru EURO 2020.

Team managerul Naționalei Germaniei a fost însoțit de team managerul Naționalei României, Cătălin Gheorghiu, pentru a vizita stadioanele Steaua și Arcul de Triumf și mai multe hoteluri din București.

 

Ceilalți specialiști germani au discutat cu managerii din FRF despre planurile stadionului, despre măsurile de protecție împotriva COVID-19 și despre rutele de acces la Arena Națională. Totodată au fost inspectate facilitățile arenei și fluxurile interioare.

Delegația Germaniei s-a declarat satisfăcută de condițiile de antrenament și cazare pe care le-a găsit la București și speră să vină de două ori, în acest an, pe Arena Națională.

În Grupa F a EURO 2020, Germania va întâlni reprezentativele Franței, Portugaliei și Ungariei, jucând toate meciurile la Munchen.

 

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!