Explicația arbitrului în legătură cu decizia sancționării lui Messi pentru omagiul adus lui Maradona

Explicația arbitrului în legătură cu decizia sancționării lui Messi pentru omagiul adus lui Maradona
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Mateu Lahoz, arbitrul care l-a avertizat pe Lionel Messi, după ce starul celor de la Barcelona l-a omagiat pe Maradona, spune că nu a avut de ales și că a trebuit să respecte regulamentul.

Lionel Messi a fost, cum era de așteptat, unul dintre cei care l-au omagiat pe Diego Maradona. Starul mondial a murit miercuri, 25 noiembrie, la doar 60 de ani.

Messi a marcat golul patru din victoria Barcelonei cu Osasuna, iar arbitrul i-a acordat cartonașul galben după ce a dezvăluit un tricou al celor de la Newell’s Old Boys, în memoria lui „El Pibe D’Oro”

Arbitrul care i-a dat cartonaș lui Messi a vorbit: „M-a durut inima!” Ce spune despre decizia controversată de la momentul omagierii lui Maradona

Când am pus mâna în buzunar și i-am arătat galben lui Lionel Messi, m-a durut cu adevărat inima. Sunt de părere că FIFA ar trebui să facă unele excepții de la această regulă”, a declarat arbitrul Mateu Lahoz, citat de catre Opera News.

Mateu Lahoz a exlicat în raportul de arbitraj și motivul tehnic pentru care Messi a fost avertizat.

În minutul 73, jucătorul Lionel Andres Messi Cuccittini a fost sancționat din următorul motiv: și-a scos tricoul după ce a marcat, rămânând într-un echipament de-al lui Newell’s Old Boys din sezonul 1993/1994, cu numărul 10 pe spate”, au dezvăluit cei de la Marca.

Barcelona va trebui să achite și amenda de 3000 de euro în în contul acestui cartonaș, au scris spaniolii de la Sport.es.

Unul dintre cei mai afectați de moartea lui Maradona a fost Carlo Ancelotti. În timpul momentului de reculegere ținut înainte de meciul dintre Everton cu Leeds United, sâmbătă, tehnicianul italian a început să plângă.

Și Mircea Lucescu a vorbit despre moartea lui Maradona. Italienii l-au întrebat la conferința de presă dinaintea meciului Juventus – Dinamo Kiev, din grupele Ligii Campionilor.

Mi-aş fi dorit ca, după o asemenea carieră de fotbalist, să nu nu urmeze acea perioadă. Maradona s-a pierdut după retragere şi nimeni nu l-a ajutat! Este foarte trist să văd cum s-a încheiat totul. Sper să se odihnească în pace”, a declarat Mircea Lucescu

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!