Emoționant! Și-a revăzut copiii. Fotbalistul care a atins inimile tuturor

Emoționant! Și-a revăzut copiii. Fotbalistul care a atins inimile tuturor
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Clipe emoţionante trăite de Luis Suarez. Atacantul lui Atletico Madrid a scăpat de Covid-19 şi a putut să îşi revadă copiii. Familia lui Suarez a filmat momentul.

Luis Suarez s-a infectat cu noul coronavirus luna trecută, când a mers în Uruguay pentru a juca la echipa naţională. Două săptămâni a aşteptat să scape de Covid-19

 

Luis Suarez a revenit la antrenamentele lui Atletico Madrid

Atacantul în vârstă de 33 de ani a reluat de astăzi antrenamentele alături de jucătorii lui Atletico Madrid. El ar putea fi folosit chiar în acest week-end în meciul de campionat cu Valladolid.

Înainte să revină la echipa de club, Suarez a trăit însă clipe emoţionante în familie. El a scăpat de izolare şi şi-a revăzut copiii, pe care i-a luat prin surprindere. Momentele au fost filmate de familia lui Suarez.

“Imposibil să nu te emoţionezi”, a spus cunoscutul jurnalist Josep Pedrerol, care prezintă emisiunea El Chiringuito, după ce a privit imaginile.

 

Luis Suarez, înlăturat de la Barcelona

Din cauza Covid-19, Luis Suarez a ratat duelul cu prietenul Messi. După şase ani petrecuţi la Barcelona, Suarez a ajuns gratis la Atletico Madrid, în luna septembrie a acestui an. El a arătat o formă excelentă şi a marcat de cinci ori în primele şase meciuri de campionat. “M-au înlăturat pentru că eram prietenul lui Messi”, a spus Suarez după plecarea de pe Camp Nou.

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!