Categories: Știri

Dumitru Dragomir a ales! Care sunt cei mai buni jucători din Liga 1

Dumitru Dragomir și-a făcut lista cu cei mai buni jucători din Liga 1. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat că jucătorii selectați de el pe listă vor aduce bani frumosi cluburilor dacă vor fi vânduți.

“Mitică de la Ligă” a fost în conducerea LPF din anul 1996 pâna în 2013, iar intuiția lui nu-l minte. Acesta este de aceeași părere cu site-ul Transfermarkt cu privire la Dennis Man, ca fiind cel mai valoros jucător din Liga 1 în momentul de față.

Atecantul de la FCSB este cotat de site-ul precizat mai sus la 6.5 milioane de euro, însă Gigi Becali a declarat că nu îl va da pe mai puțin de 15 milioane de euro.

Dumitru Dragomir a ales! Care sunt cei mai buni jucători din Liga 1

Fostul șef LPF susține că, în Liga 1, sunt mai mulți jucători tineri de mare viitor. Pe lista „perlelor” din fotbalul românesc, „Mitică” a trecut trei fotbaliști de la FCSB: Andrei Vlad, Octavian Popescu și Dennis Man. Dar, a vorbit și despre Ștefan Vlădoiu, fundașul Universității Craiova, despre care consideră că va pleca pe „bani mulți”.

„Sunt mulți. Vai de mine! Portarul ăsta de la Steaua, Vlad, mare valoare în viitor. E puștiul acela, vârful de atac, Octavian Popescu. Să faci la 18 ani ce face el și să ai valoarea lui…

Mai e și Man. Sunt mulți de tot. Îl avem și pe Vlădoiu de la Craiova, care va pleca pe bani mulți de tot”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Realitatea Sportivă.

Basarab Panduru, uimit de Dennis Man

Dennis Man a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în meciul FCSB – Voluntari, scor 2-1, iar internaționalul român l-a lăsat fără cuvinte pe Basarab Panduru.

Gestul tehnic al lui Dennis Man, în fața lui Igor Armaș, l-a surprins pe Basarab Panduru. Fostul internațional susține că Liga 1 are foarte puțini jucători care pot face driblingul fotbalistului de la FCSB. (VIDEO)

„E un dribiling de mare clasă, nu prea vezi la noi în campionat, clar nu vezi aşa ceva, cu dreptul, ai luat-o cu stângul imediat, o dai pe lângă adversar, diferenţa e că Neymar cam trece de fiecare dată când face asta. E un dribling de mare fineţe, el ştie când vine mingea la el ce vrea să facă, pleacă frumos, foarte frumos, dacă îi şi ieşea, cred că ne mai aminteam de el.

Nu vezi în campionatul nostru aşa ceva, jucători cu abilitatea asta, pac pac, drept stâng să-l ia şi să ducă mingea. Se uită cu coada ochiului în stânga, îl vede pe adversar şi ştie de dinainte ce vrea să facă. Dacă trecea, era mult mai frumos”, a explicat Basarab Panduru, pentru Telekom Sport.

 

 

Distribuie:
Adrian Horeboiu

21 de ani, student la Facultatea de Medicină Veterinară, redactor

Recent Posts

Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit reacțiile ulterioare

Larisa Iordache s-a vaccinat  împotriva COVID-19. Gimnasta a dezvăluit ce reacții a avut ulterior.  …

3 years ago

Simona Halep a fost răzbunată! Secretul victoriei în fața Serenei Williams

Simona Halep a fost răzbunată! După ce a pierdut sferturile de finală în fața Serenei…

3 years ago

Surpriză UEFA! Decizie neașteptată pentru Colțescu, după scandalul de rasism

UEFA a dat verdictul final în cazul scandalului de rasism în care a fost implicat…

3 years ago

”Să nu renunți niciodată!” Mesajul Simonei Halep după revenirea incredibilă din turul secund de la Australian Open

Simona Halep a dovedit astăzi că este o mare campioană. Deși abia în turul secund…

3 years ago

Ce reușită! Simona Halep obține o victorie muncită și spectaculoasă la Australian Open

Simona Halep reușește să obțină o victorie muncită și spectaculoasă în turul secund al turneului…

3 years ago

Succes uriaș la Australian Open! Ce spune Sorana Cîrstea despre victorie

Sorana Cîrstea a obținut o victorie uriașă în turul doi de la Australian Open. Jucătoarea…

3 years ago