Duelul giganților din fotbal! Ronaldo vs Mircea Lucescu

Duelul giganților din fotbal! Ronaldo vs Mircea Lucescu
  • Postat de: Adrian Horeboiu
  • in

Meciurile din UEFA Champions League au fost mereu o mare atracție pentru iubitorii fotbalului. În fiecare etapă am avut partide spectaculoase, faze controversate și dueluri de gală între jucători de zeci de milioane de euro și antrenori faimoși.

Până acum s-au calificat în „optimi” 8 echipe: Sevilla, Chelsea, FC Barcelona, Juventus, Bayern Munchen, Porto și Manchester City, iar ultima pe această listă a intrat Liverpool, după victoria cu 1-0 din duelul cu Ajax.

Avem însă în continuare mari așteptări de la partidele de miercuri pentru că astăzi vom vedea cum se va descurca Erling Haaland în duelul cu Ciro Immobile, „Gheata de Aur” a Europei, și ce va întâmpla în partida șoc în care se vor înfrunta Manchester United și PSG.

Mircea Lucescu, pregătit să-l înfrunte din nou pe Cristiano Ronaldo

În duel special se va desfășura la Torino. Nu pentru Juventus care este deja calificată, ci pentru Dinamo Kiev. Mircea Lucescu speră să obțină un punct care să o ajute în duelul cu Ferencvaros pentru un loc în Europa League. Fostul lui elev, Andrea Pirlo, antrenorul „Bătrânei Doamne” i-a convocat pentru această partidă pe românul Radu Drăgușin, dar și pe starul Cristiano Ronaldo, care nu-și dorește nicio clipă de pauză și vrea să joace în toate partidele.

Ronaldo are charismă, dă viaţă întregii echipe, este unul dintre acei jucători care pot face diferenţa. Este important pentru ceea ce face în teren şi pentru încrederea pe care le-o dă tuturor.

Juventus este o echipă mare, poate trimite în teren două echipe diferite la fel de puternice. Au schimbat unele lucruri, pe unele încă le perfecţionează, dar sunt sigur că va valorifica talentul jucătorilor. Cred că Juve poate câştiga Champions League, au jucători excelenţi. Fotbalul italian este şi va rămâne unul dintre cele mai importante din lume”, a declarat Mircea Lucescu.

În tur, echipa din Ucraina a pierdut cu 2-0 pe teren propriu, după o „dublă” semnată de Alvaro Morata

 

Distribuie:

Citeste si:

Ne bucurăm că ai accesat sportghid.ro! Sportghid.ro te introduce în lumea sportului prin știri, articole și reportaje și îți oferă posibilitatea de a afla unde poți să practici sportul preferat!